Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Instagram Toplu Takip Bırakma / Takipçi Silme 2021

Instagramda bol takipçili hesaplara sahip olmayı herkes ister, çoğu insan paylaşımlarının çok beğeni ve yorum almasından hoşlanır. Ancak bazen insanlar instagram hesapları toplu takipçi silme gibi araştırmalarda bulunur. Bunun sebebinin genellikle spam veya takipçi botları olmasının yanı sıra insanlar kendi isteğiyle takipçilerini azaltmak isterler. Benzer şekilde kendi takip ettiklerini de toplu şekilde bırakmak gibi bir kolaylık ararlar.

Bu anlattıklarımızdan yola çıkarak instagram’da en büyük problemlerden birisinin toplu şekilde takipçi silme veya takip bırakma olduğunu söyleyebiliriz. Bu büyük bir sorun çünkü unfollow yapma uygulamalarının %90’ı ücretli, ücretsiz uygulama ve siteleri bulmak da oldukça zor bir durum haline geldi. Bu makalemizde instagram’da toplu olarak yaptığınız takiplerden nasıl çıkacağınızın yollarını inceleyeceğiz. Instagram takipçi silme PC? Instagram toplu unfollow? Instagram toplu takipten çıkma? gibi sorularınızın cevabına geçelim…

Instagram Toplu Takip Bırakma / Takipçi Silme Nasıl Yapılır?

Instagram’da takibi bırakma işlemi için bir çok yol, yöntem, uygulama ve yazılım var. Ancak ilk başta da dediğimiz gibi bunların çoğu ücretli, dolayısıyla bu yazımızda size ücretsiz yollardan bahsedeceğiz. Temel olarak Instagram ücretsiz toplu takipten çıkma uygulamaları mevcut. Eğer Instagram hesabınızı PC ile yönetiyorsanız programlar kullanmalısınız (yazımızın içerisinde vereceğiz). Son yöntemimiz ise takipçi veya hesap yönetim sitelerini kullanmak (mobil – PC fark etmez).

-Mobil Instagram Takipçi Silme Unfollow Uygulamaları

Instagram toplu UNF için en fazla kullanılan yöntem bir uygulama kullanmak, bu uygulamaların ücretsiz olanlarını bulmak oldukça zor, tabii sizin bunun için uğraşmanıza gerek kalmayacak biz bulduk. İnstagram takipçi silme için öncelikle, aşağıdaki uygulamalardan kendiniz için en uygun olanını seçin ve Google Play Store / App Store ile indirin. Daha sonra hesabınızla giriş yaparak gerekli adımları izleyin ve takip ettiklerinizi toplu olarak takipten çıkın.

Android: Cleaner for Instagram Unfollow, Block and Delete

IOS: Clean it Up – Mass Unfollow & Unlike & Repost

-PC Instagram Unfollow Uygulamaları

PC kullanarak Instagramdan takipçi çıkarma ve takipten çıkma yani toplu Unfollow yapma az bilinen, ancak en iyi sonuç alınan yöntemdir. Google eklentileri kullanarak takipten çıkmayı oldukça kolaylaştırabilirsiniz. Pc ile Instagram toplu takipçi silme için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak verdiğimiz eklentiyi indirin ve google’a kurun. Daha sonra, instagram hesabınıza giriş yaparak Unfollow özelliğini kullanın ve sistem otomatik olarak takipten çıkacaktır.

PC: GrowBot Automator for Instagram

Instagram toplu takipçi çıkarma / takipten çıkma UNFOLLOW yazımız bu kadardı, umarız yararı olmuştur. Instagram ile ilgili diğer yararlı makalelerimizi incelemek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Exit mobile version