Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

instagram gizli hesap görme Bu Uygulama Sayesinde Çok KOLAY!!

Her stalker’ın hayali instagram gizli hesap görme bu uygulama sayesinde çok kolay! Peki instagram gizli hesabları takip etmeden nasıl görebiliriz? Gelin beraber öğrenelim!

Günümüzün en büyük sosyal medya platformu olan Instagram’da geçtiğimiz günlerde bazı kullanıcılarının çok hoşuna gidecek, bazı kullanıcıları ise oldukça sinirlendirecek bir açık bulundu. Kapalı, kilitli, gizli ne derseniz deyin ama artık instagram gizlilik profil görme uygulaması sayesinde erişime açık!

Gizli hesap ne demek?

Instagram’ın en sevdiğimiz özelliklerinde biri de gizlilik. Instagram gizlilik ilkesi altında, kullanıcıları korumak için gizli hesapları sadece hesabın takipçilerine gösterir. Yani sizin takip ettiğiniz hesaplar veya takip etmediğiniz hesaplar, gizli olduğu taktirde paylaşımlarınızı göremez. Sadece sizi takip edenler profilinizdeki paylaşımları görebilir.

İnstagram gizlilik hesap görme sitesi!

Web sitesi üzerinden uygulama olmadan da gizlilik hesap görme mümkün! İnstagram gizlilik açığı nedeniyle oluşan kapalı hesapları görüntüleme yapacağınız birkaç basit adımla mümkün. Gizli hesap görme işlemi için sırasıyla:

İnstagram gizli hesap görme uygulaması!

Takip etmediğiniz gizli, kilitli, kapalı hesapları görüntülemek mümkün mü? Evet instagram gizli hesap görme mümkün! Birkaç gün öncesine kadar takip etmeden profil görüntülemek imkansızdı. Fakat birkaç gün öncesinde çıkan “LiLi App” adlı uygulama Instagram’daki gizli profillere erişim sağlayabiliyor.

  • LiLi App uygulamasını telefonunuza yükleyin.
  • İnstagram hesabınızla giriş yapın. İnstagram hesabınızla giriş yaptıktan sonra gizli profilleri görüntüleyebilirsiniz.

İnstagram gizli profil görüntülemek için kullandığınız uygulama veya web sitesine fake hesaplarla giriş yapmanız önerilir.

İnstagram gizli hesap görme

Gizli instagram hesaplarını görmek ne işimize yarar?

Kilitli hesapları görebildiğimiz bu uygulama sayesinde takip isteği gönderip onay beklemekten kurtulursunuz. LiLi App uygulaması sizlerin oldukça basit bir şekilde gizli profilleri görüntüleyebilmenizi sağlar.

Stalk yapmak sanattır. Hoşlanmadığınız, sırf sizi takip etmiyor diye takip etmediğiniz hesapları, eski sevgilinizi veya hoşlandığınız ama takip etmeye çekindiğiniz herhangi birini instagram’da gizli hesapları takip etmeden profil görüntüleyebilme sayesinde yakalanmadan rahatlıkla stalklayabilirsiniz.

Exit mobile version