Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Instagram Engelleyenler Görme Programlı ve Programsız

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan instagram hesapları üzerinde sayısız işlemler gerçekleşebilir. Bunlardan biri de kullanıcıların birbirlerini engellemeleridir. Genelde kullanıcılar, engellendiği fark etmezler veya farkedemezler. Ancak; bu kullanıcıları oldukça meraklandıran konudur. Zira engelleme işlemi en sık yapılan işlemlerden biridir. Bu durumda da instagram engelleyenler görme konusu gündeme geliyor.

Engelleyenleri görebilmek için kullanılması gereken bazı programlar vardır. Bunlar telefonlara indirildiğinde instagram üzerinden engelleyenler görülebilir. Ancak; program kullanmak ya da indirmeye çalışmakla uğraşmak istemeyenler de mevcut. Bu kişilerse aşağıda vereceğimiz adımları takip ederek işlemlerini yapabilirler.

Uygulama İle Instagram Engelleyenleri Görme

Instagramda engelleyenleri görebilmek için bazı özel uygulamalar vardır. Bu uygulamalardan kısaca bahsedecek olursak;

Android ve iOS altyapıları için farklı uygulamalar kullanılarak engelleyen kişiler görülebilir. Aynı zamanda bu uygulamalara Instagram hesabı bağlanarak takipçileri ve takip edilen kişilerin aktivitelerini
takip etmek mümkün.

#1 Followers Insight For İnstagram Uygulaması

Bu uygulama, Instagram hesabında engelleyenleri görmek için en çok kullanılan uygulamalardan biri. Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indiriliyor. Bu uygulama indirildikten sonra bahsettiğimiz bilgiler rahatça takip edilebilir.

#2 Statusbrew Uygulaması

Bu uygulama ile Instagramdan engelleyen kişileri görmenin yanı sıra sosyal medya hesaplarını tek bir platform üzerinden yönetme şansı da elde edilmiş olur. Kullanışlı bir uygulamadır.

#3 InstaFollow for İnstagram Uygulaması

İOS Kullanıcıları için bu uygulama ile engelleyen profillerin tüm bilgilerine ulaşılabilir. Ve diğer uygulamalarda olduğu gibi ekstra bilgilere de erişebilirsiniz.

Programsız Olarak Instagram Engelleyenleri Görme

Instagram kullananların en fazla merak ettiği konulardan biri de engelleyen kişileri uygulamasız olarak görülebilir mi sorusudur. Hiçbir uygulama kullanmadan engelleyenler görülebilir. Instagram hesabında engellendiği düşünülen hesabın adı, arama kısmına yazılır. Bu işlem sonrasında engelleme işlemi yapılmışsa hesap bulunamaz. Ancak; bu noktada önemli bir husus atlanmamalıdır. Engellediği düşünülen hesap kapatılmış da olabilir. Bunun ayrımını yapmak için bazı yöntemler kullanılabilir.

İlk olarak; http://instagram.com/kullanıcıadı şeklinde yazılarak istenilen tarayıcıdan adrese giriş yapılır. Eğer hesap tarayıcı üzerinden de çıkmıyor ise o halde bu hesap kapatılmış demektir. Ancak; tarayıcı üzerinden yapılan aramada kişinin profili mevcutsa ve görünüyorsa o zaman kişi tarafından engelleme yapıldığı ortaya çıkar.

Bu yöntemlerin haricinde; bir arkadaşın ya da tanıdığın Instagram hesabı üzerinden engelleme yaptığı düşünülen hesap aratılabilir. Bu durumda da bilgi edinilmiş olur. Bu tanıdık hesap üzerinden o kişinin profiline ulaşılırsa engelleme işleminin yapıldığı anlaşılır.

Instagram Engelleyenleri Görme Programlı ve Programsız adlı makalemizin sonuna geldik. Instagramla ilgili diğer makalelerimiz için aşağıdaki linklere gidebilirsiniz…

Instagram Takipçi Sayısı Artırma

İnstagram Profilime Kim Baktı? Programsız Görme?

İnstagram Hesabı Dondurma Ve Silme 2020!

Instagram gizli hesap görme Bu Uygulama Sayesinde Çok KOLAY!!

Exit mobile version