Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

İnstagram Profilime Kim Baktı? Programsız Görme?

İnstagram Nedir?

İnstagram 2010 yılından itibaren kullanıcılara açılmış çok büyük bir sosyal medya platformudur. Günümüzde İnstagram kullanıcıları milyonları hatta milyarları aşarak en çok kullanıcı sayısına sahip uygulamalardan biri olarak hayatımızda yer ediyor. Hatta bazı kişilerin hayatlarına dair öğrenmek istediğimiz her şey İnstagram profilinde bulunmaktadır. Bugün sizlere İnstagram profilinize kimlerin girip baktığını açıklıyoruz.

İnstagram Profilime Kim Baktı? Programsız

Programsız bir şekilde İnstagram profilinize kimlerin baktığını görmeniz olanaksızdır. Bunun en basit yoldan açıklaması da İnstagram’ın kullanıcılarına böyle bir opsiyon sunamamasıdır. Böyle bir şey ne şimdi ne de gelecek zamanda imkansızdır. Kişisel verilerin gizliliğinin ihlali söz konusu olur. Peki İnstagram profilinize bakanları görmek program/uygulama ile mümkün mü ?

İnstagram Profilime Kimler Baktı?

Günümüzde sayısı pek de azımsanamayacak bazı kullanıcılar profillerine kimlerin girip baktığını merak ediyor. Hatta AppStore ve Google Play Store’da bununla ilgili olarak yüzlerce uygulama sunuluyor. Belirtmekte fayda var ki bu uygulamalar sizin İnstagram kullanıcı adınız ve şifrenizi isteyip sizin bütün bilgilerinizi ele geçiriyor. Hesabınızla giriş yaptıktan sonra daha da ileri giderek sizden aylık olarak belli bir ücret talep ederek sizin profilinize kimlerin baktığını göstereceğini vaat ediyor. Bu uygulamalar tamamen asılsızdır. İnstagram’da profilinize kimlerin baktığını görmek legal yollardan olanaksızdır. Biz YayaGeçidi olarak bu tarz üçüncü parti uygulamalara kişisel verilerinizi vermemenizi öneriyoruz.

İnstagram Profilime Kimin Baktığını Gösteren Uygulama?

Bir önceki başlıkta da belirttiğimiz gibi bu uygulamalar asılsız reklamlar yaparak gündeme geliyorlar. Siz bilinçli bir kullanıcı olun ve kişisel bilgilerinizi vermeyin. Bu tarz uygulamalar şu şekilde çalışıyor. İlk önce sizin kullanıcı adınızı ve şifrenizi alarak sizden profilinize giriş hakkı talep ediyor. Daha sonra sizin takipçi ve takip edilen listenizden günlük olarak rastgele bir şekilde ”Profilinize Bakanlar” bölümüne sürekli olarak güncelleme geliyor. Anlattığımız üzer bu uygulamalar asılsızdır ve kesinlikle yalandır.

İnstagram Profilime Kim Baktı Görme Siteleri

Bu sitelerde aynı uygulamalar gibi sizin kişisel bilgilerinize ve verilerinize erişim talep eder. Aynı uygulamalarda olduğu gibi bu tarz sitelerde kesinlikte güvenilir değildir. Asılsızdır. Siz siz olun kesinlikle kişisel bilgilerinizi bu tarz asılsız ve yalan uygulamalara/sitelere vermeyin.

İnstagram Profilime Bakanları Görmek Mümkün mü?

Profilinize bakanları görmek mümkün değil. Eğer bu sorunun cevabını arıyorsanız ne burada ne de herhangi bir sitede/uygulamada bu sorunun cevabı aynı kalacaktır. Eğer uzun bir süredir arıyorsanız arayışınızın sonuna gelin. Çünkü böyle birşeyin kesinlikle imkanı yok.

İnstagram Profilime Kim Baktı? postumuzun sonuna geldik. Umarım ufak da olsa bir yardımımız olmuştur. Yazımızı okuyup bilinçli birer kullanıcı olmanızı öneririz. Bu tarz uygulama ve siteler dolandırıcılardan farksızdır ve kişisel verilerinizi ne olursa olsun böyle yalan dolan şeyler için paylaşmayın. Sağlıklı günler dileriz.

Exit mobile version