Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Yılbaşında Evde Karantinada Yapılabilecek En iyi 7 Aktivite!

3, 2, 1 ve yeni yıla hoş geldiniz! Peki, bu geri sayımı yapmak için planınız hazır mı? 31 Aralık gecesini içinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla karantinada geçirmek isteyebilirsiniz hatta mecbur kalabilirsiniz. Yeni yılı evde karşılayarak da en az dışarıda olduğu kadar eğlenceli vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. Çünkü şimdi; ailenizle ya da arkadaşlarınızla yılbaşı gecesi evde ne gibi aktiviteler yapılabilir, anlatmaya başlıyoruz. Pandemi sürecinde yılbaşını evde en iyi nasıl kutlayabiliriz. Hep beraber bakalım…

Eğlenceli Aktiviteler Geçmeden Önce…

Oyunlar Kutularından Çıksın

Yılbaşında yapılabilecek en iyi ve en meşhur ev aktivitelerinden olan kutu oyunları sayesinde yılbaşını evde geçirmek aslında mükemmel bir fikir! Monopoly, Tabu, Trivial Pursuit, Scrabble, Codenames ve daha onlarca oyun… Sevdiklerinizle birlikte karar kıldığınız bir kutu oyununu önceden alabilir ve aldığınız kutu oyunu sayesinde yılbaşı akşamında keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu arada bir kutu oyunu olmasa da büyük-küçük pek çok insanın favorileri arasında yer alan kart oyunlarından UNO ve TOMBALA da güzel birer alternatifler.

Mikrofonu Elinize Alın

KARAOKE! Yılbaşında evde yapılacak en iyi aktivitelerden biri! Şarkı söylemeyi çoğumuz severiz. Söz konusu yılbaşı ise sesinizin güzel ya da kötü olmasını hiçbir önemi yok; dilediğinizce şarkı söyleyebilirsiniz! İhtiyacınız olan ise bir akıllı televizyon ya da telefon ve elbette ki Bluetooth özellikli bir karaoke mikrofonu. Bu özel mikrofonu televizyona ya da telefona bağladıktan sonra YouTube’dan dilediğiniz şarkının karaoke versiyonunu açabilir ve evinizdeki partiyi arkadaşlarınızla daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

O Zaman, DANS

Birçok kişinin inandığı bir inanış vardır. ‘Yıla nasıl girerseniz yıl öyle devam eder.” Peki, yeni yıla dans ederek girmeye ne dersiniz? Eğer bir oyun konsolunuz varsa bizce düşünebileceğiniz bir fikir! Televizyonda gördüğünüz hareketleri yapma başarınıza göre puanlama yapan bu oyunlar, gecenin dans şampiyonunu belirleyebilir! Ya da tamamen özgür bir şekilde dilediğiniz müzikleri açıp birlikte dans edip geceyi eğlenceli hale çevirebilirsiniz.

Şşş! Sessiz Sinema

Sessiz sinema bazılarımız için geçmişte kalmış oyunlardan biri olabilir; ama eğer yılbaşı ise bu oyunu sevdiklerinizle oynayıp eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz. Yılbaşı kutlamanızda var olan kişi sayısına göre iki ya da üç ekibe ayırabilir ve film kültürünüzün güzide filmlerini anlattırmaya başlayabilirsiniz.

Film Zamanı

Film izlemek evde eğlenmenin en güzel yollarından biri, özellikle yılbaşı ise… Eğer biraz nostalji yapmak istiyorsanız televizyonun başına geçip “Evde Tek Başına” serisini izlemeye koyulabilirsiniz. Ya da yazarlarımızın özenle hazırladığı bu listeden kendinize film seçebilirsiniz..
-Gelmiş Geçmiş En İyi Film Önerileri

Yılbaşı Özel Televizyon Programları

Aile üyeleri veya arkadaşlar ile birlikte televizyonun başına toplanıp yeni yıla özel hazırlanan eğlence içerikli programları izlemek size kendinizi çok iyi hissettirecek. Hazırlanan programlar eşliğinde keyifle yılbaşı gecesi geçirmek mümkün.

Hediyeler!

Yılbaşı hediyesi yeni yılın en çok mutlu eden şeylerinden biri. 1 – 2 hafta öncesinden arkadaşlar veya aile arasında yapılan çekiliş sonrası herkes kimin ismini çektiyse ona hediye alır. Ama kimin kime çıktığı, ne hediye aldığı yılbaşı gecesine kadar saklı kalır.

Yılbaşında evde karantinada yapılabilecek en iyi aktiviteler bunlardı. YayaGecidi ailesi olarak herkese sağlıklı ve huzurlu bir yeni yıl diliyoruz, esen kalın.

Exit mobile version