Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Xbox Game Pass Nedir? Game Pass Nasıl Çalışır?

Xbox Game Pass nedir

Xbox Game Pass nedir? Game Pass nasıl çalışır? Oyuncular arasında son derece popüler olan bu sistemi sizlere ayrıntılarıyla tanıtıyoruz.

Türkiye’de oyuncu olmanın çok zor olduğunu kabul etmek gerek. Zira dolar kurundaki değişikliklerden ötürü ülkemizde oyunlar son derece yüksek fiyatlarla satılmakta. Normal şartlarda Avrupa ve Amerika’daki oyuncuların 50 ya da 60 birim vererek satın aldıkları yapımları bizler 400 ya da 500 birim bandında satın alıyoruz. Haliyle de bu durum oyunculuğa büyük bir darbe vuruyor. Çünkü bütçesi olmayan ve yeni bütçe yaratamayan insanlar oyun almakta zorlanıyorlar. İşte bu noktada da Xbox Game Pass nedir ve Xbox Game Pass nasıl alınır sorularını duymaktayız. Zira ilgili sistemle birlikte onlarca oyunu düşük fiyatla oynamak artık çok kolay.

Xbox Game Pass Nedir?

Xbox Game Pass özünde Netflix benzeri bir oyun oynama sistemidir. Normal şartlarda Netflix üzerinden dizileri ve filmleri aylık olarak ödediğimiz ücret karşılığında izlemekteyiz. Bu filmler aylık ödeme süresi boyunca bizlere tamamen sınırsız olarak sunulmaktadırlar. Xbox Game Pass sistemi de tam olarak bu mantıkla çalışmaktadır. Aylık ödediğiniz ücret karşılığında sistem içerisindeki oyunlar tarafınıza tamamen sınırsız bir şekilde sunulurlar. Üstelik bu oyunlar düşük ücretli boş yapımlar da değildirler. 400 ya da 500 TL bandında satılan Triple A oyunlar da sistem içerisinde yer almaktadır. Dolayısıyla düşük ücretler ödeyerek bu yapımları oynamak son derece kârlı bir alışveriş olmakta.

Elbette ki Xbox Game Pass sisteminin de belirli sınırları mevcut. Örneğin sisteme gelen bir oyun belirli bir süre geçtikten sonra sistemden çıkartılıyor. Dolayısıyla da sisteme eklenen oyunları hızlıca tüketmek ve bitirmek son derece akıllı bir davranış olacaktır. Fakat bu konuda fazla endişe duymanıza da gerek yok. Zira sisteme eklenen bir oyun en az 6 ay ya da 1 sene süre içerisinde sistemde kalmakta. Ancak siz yine de gözünüze kestirdiğiniz oyunları önem sırasına göre deneyim etmeye özen gösterin. Ancak bu sayede sistemden tam olarak verim almanız ve bütün oyunları deneyimlemeniz mümkün. Bu durumun iyi tarafına göz atacak olursak da sisteme sürekli yeni oyunların eklenmesi aslında olumlu bir şey.

Xbox Game Pass nedir sorusunu sizler için yanıtladık. Daha fazlası için bizi takipte kalmayı unutmayın.

Exit mobile version