Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Windows 10 Şifre Kaldırma 2021 Güncel

Windows 10 şifre kaldırma

Windows 10 şifre kaldırma

Windows 10 sürümüne sahip bilgisayarınızın şifresini kaldırmanıza yardımcı olmak adına sizlere bu metni hazırladık. Windows 10 şifre kaldırma 2021 yılı için hazırlanmış olup, tamamen güncel olacaktır.

Windows 10 parola kaldırmaaslında oldukça basit olsa bile, kimi kullanıcıların kafasını karıştırabilmektedir. Kafa karışıklığını tamamen gidererek Windows’unuzun şifresini kaldırmayı sizlere öğretecğiz.

Başlangıç Parolası Kaldırma Windows 10

Basit yolları izleyerek, sizlerde bilgisayarınızın parolasını kaldırabileceksiniz. Windows 10 şifre kaldırma için izlenmesi gereken yollar;

Windows 10 parolanızı tamamen kaldırmış oldunuz.

Windows 10 Şifre Koyma

Şifre koyma işlemleri için de yapmanız gereken yollar oldukça basit. Sizlere belirtmiş olduğumuz Windows 10 şifre kaldırma adımlarını takip etmeniz yeterli olacaktır. Yalnızca şifre değiştirme kısmına geldiğiniz zaman yapmanız gereken, değiştirmek yerine, yeni bir parola belirlemek olacaktır.

Belirlediğiniz Windows 10 parolası sayesinde, bilgisayarınız açılırken şifre girmeniz gerekecek.

Şifre İçin İpucu

Şifre için ipucu tavsiyesi olarak, sizlere şifreyi anımsatacak fakat başkalarına anımsatmayacak kelimeler tercih edebilirsiniz. Örneğin Windows 10 şifre kaldırma işlemi esnasında boş bıraktığımız ipucu kısmı için, doğum tarihinizin ayını yazabilirsiniz. 10.10.2010 tarihinde doğduysanız, “Kasım” diyerek kendinize ipucu verebilirsiniz.

Diğer belirleyeceğiniz Windows 10 şifreleri için de başkaları için net bir anlam ifade etmeyen sözcükleri tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version