Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Ücretsiz Bitcoin! Bedava Bitcoin Mining Siteleri GÜNCEL

Teknoloji gün geçtikçe olağanüstü gelişmelere şahit oluyor, tabii ki finans da aynı hızla gelişiyor. Bugün tüm dünya nasıl yatırım yaparım sorusunun cevabını arıyor ve bitcoin de bu arayışın en popüler sonuçları arasında. Bu makalemizde bedava bitcoin kazandıran siteler / ücretsiz bitcoin veren siteler listesi hazırladık. Aşağıdaki listemizde bitcoin kazandıran sitelere kaydolarak bedava bitcoin kazanabilirsiniz. Evet bir çok kişi bedava yani ücretsiz bitcoin kazanmanın imkansız olduğunu düşünüyor. Ama bu mümkün, hadi birlikte bakalım.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin madenciliğini anlayabilmek için, öncelikle bu kripto para birimini anlamanız gerekiyor. Bitcoin, herhangi bir ülkeye veya ekonomiye bağlı olmaksızın, yüzde yüz merkezsizdir ve güçlü bilgisayarlarda karmaşık algoritmalar kullanarak matematikle oluşturulur. Olağanüstü teknolojik bir sistemdir.

Bitcoin teknolojisinin başarısındaki temel ögelerden birisi, doğruluğunun sağlanması ve zaman içinde ek paraların da piyasaya sürülmesinin kesinleşmesidir. Madenciler belirli görevleri tamamlayarak bitcoinleri kazıdıkça ve elde ettikçe, madencilik iki görevi de yerine getirmiş olur.

Bitcoin Madenciliği Nedir?

İnsanlar bitcoinleri sık sık bitcoin ağı işlevi gören blockchain üzerinden gönderir. Örneğin, Yusuf bir fiyat üzerinde anlaşarak Eren’den bir Ses Sistemi satın alabilir, ancak bu işlemi kayıt edip doğrulamanın bir yolu gerekir. Ağ, belirli bir süre içinde oluşturulan tüm işlem bilgilerini toplayıp bunları ”blok” olarak da bilinen bir listeye ekleyerek görevleri tamamlar.

Bir madencinin işi de, işlemlerin doğruluğunu onaylayıp bunu tüm blokların listesini içeren bir genel kayıt defterine (”block chain” olarak da bilinir) işlemektir. Bunun sonucunda, ağda gerçekleşen her işlemin ayrıntılı listesi ve onayı elde edilir. Bu bilgiler sürekli güncellenir ve katılan herkesin neler olup bittiğini görmesi için hepsine dağıtılır.

Temel nokta: Bitcoin madencileri, işlemleri doğruladıkları ve böylece blockchain ağının bütünlüğünü sağladıkları için bu kripto para biriminin başarısının temelini oluşturur.

Bitcoin Madencilik İşlemi Yapabileceğiniz En İyi Siteler

En güvenilir ve en kolay yoldan ücretsiz bitcoin kazanmak ve bitcoin madenciliği yapmak için en iyi siteler!

  1. FreeBitco.in – Saat’de 0.03170336 BTC Satoshi
  2. CryptoTab – Ayda 1.00000000 BTC (Bitcoin)
  3. Cointiply.com – Saat’de 0.00100000 BTC Satoshi
  4. Btcsmash.io – Günde 0.00100000 BTC Satoshi
  5. Mellowads.com –  Günde 0.00003000 BTC Satoshi
  6. Multicoinfaucet.com – Saat’de 0.00011600 BTC Satoshi
  7. Swissadspaysfaucet.com – Saat’de 0.00010000 BTC Satoshi
  8. Dailyfreebits.com – Saat’de 0.00001000 BTC Satoshi
  9. İdle-empire.com  – Saat’de 0.00010000 BTC Satoshi
  10. Bitsler.com – Saat’de 0.00000150 BTC Satoshi

Bu makalemizde birlikte Bedava Bitcoin kazanabileceğiniz, Ücretsiz Bitcoin Mining yapabileceğiniz siteleri inceledik. Gelecek Vaat Eden Kripto Paralar adlı makalemizi incelemek için tıklayınız.

Exit mobile version