Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Twitter’da Gizli Kilitli Hesapları Görme

İnstagram gizlilik açığından sonra bir açık da twitterdan! Gizli twitter hesabı görme mümkün mü? Twitter gizli hesap görme işlemi nasıl yapılır? Günümüzün popüler uygulamalarından olan Twitter kullanıcılarına iki farklı hesap profili sunmaktadır. Bunlar ”Herkese Açık Profiller” ve ”Gizli-Kilitli Profiller”. Başlangıç olarak bu türler hakkında bilgi vermek gerekirse;

Twitter Herkese Açık Profil: Sizi takip eden etmeyen herkesin sizi görebileceği hakkınızda fikir-görüş yazabileceği hesap türüdür. Bu profil türünü üye olanların yanı sıra üye olmayan ”Misafir” kullanıcılar da görebilmektedir.

Twitter Gizli Kilitli Profil: Sadece sizi takip eden kullanıcıların sizin profilinize ulaşabileceği hesap türüdür. Eğer siz bir kişiyi takip ediyosanız ve takip ettiğiniz kişi sizi geri takip etmiyosa o kişi sizin profilinizi göremeyecektir. Twitter’da bu hesaplar karşımıza korumalı veya gizli hesap olarak gelmektedir.

Twitter Gizli Hesap Görme!

Twitter’da meydana gelen bazı sorunlar nedeniyle Gizli-Kilitli veya kapalı hesap kullanan kişilerin hesapları görünür hale geldi. Twitter gizli hesap görme hatası bazı android kullanıcılarını etkiledi. Hesaplarının hala gizli olduğunu sanan kullanıcıların paylaşımları, tweet’leri ve belgeleri 3. kişiler tarafından görüntülendi. Gizli twitter hesabı görme twitterda büyük yankı uyandırdı!

Twitter gizli twitter hesaplarının görünür olmasından ötürü bir özür yazısı paylaştı. Twitter, problem yaşayan insanların genellikle hesaplarında bazı değişiklikler yapmaya çalışan ve yapan kişilerin olduğunu belirtti. Özür yazısında ayrıca ” Bize duyduğunuz güven için minnettarız. Her geçen gün bu güveni kazanmak için daha çok çalışıyoruz.” kelimelerini kullandı.

Paylaşılan açıklamada ayrıca PC ve IOS kullanıcıların bu hatadan etkilenmediğini sadece Android kullanıcılarının etkilendiği belirtlimişti. Twitter hatayı yaşayan hesapların belgelerinin ve bilgilerinin üçüncü kaynaklar tarafından ele geçirilmediğini açıkladı. Twitter önlem olarak hesapların kullanıcılarının güvenlik açısından şifrelerini değiştirmesini önerdi.

Gizli twitter hesabını görmek mümkün mü?

Asıl konuya gelecek olursak 2020 yılında twitter gizli hesapları görme için herhangi bir uygulama veya eklenti yoktur. Bununla ilgili çıkarılan her şey asılsızdır. Herhangi bir sitede gizli profil görmek amacıyla verdiğiniz bilgiler kişisel hesabınızı tehlikeye atar.

Twitter gizli hesapları anonim olarak görmek istiyorsanız bunun için ”Fake” (Sahte) isimli bir hesap açıp, görmek istediğiniz kullanıcıya takip isteği atabilirsiniz. Yalnız bu yolun işe yaraması için ise takip isteği attığınız kullanıcının isteği kabul etmesi gerekmektedir.

INSTAGRAM GİZLİ HESAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Exit mobile version