Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Pundi X Nedir? Güncel Pundi X Haberleri %300 Yükseliş..

Pundi X Nedir Güncel Pundi X Haberleri 0 Yükseliş

Kripto para piyasasının dünyada tanınırlığını arttırmak amacıyla faaliyet gösteren Pundi x özellikle yenilikçi duruşu ile benzerlerinden sıyrılmaktadır. Pundi x’in yakın zamanda gözle görülür yükselişinin temel sebebi kripto para hizmetinin yanı sıra alternatif kanallar vasıtasıyla birçok faaliyette kullanılabilir olmasıdır.

 Pundi X Nedir?

 Kripto para piyasasının yenilikçi coin’i Pundi x birden fazla kullanım alanı seçenekleriyle perakende işletmecileri ile blok zincirler arasında köprü görevi görmektedir. Kripto para piyasasında NPXS olarak bilinen Pundi x Singapur merkezli faaliyet yürütmesine rağmen günümüzde 20’den fazla ülke ile çalışmaktadır. Bu ülkelerden bazıları dünyanın en büyük ekonomi güçleri olmasına rağmen, Pundi x’in henüz Türkiye pazarına girmediği bir gerçektir. Yakın zamanda ülkemizde kullanılıp kullanılmayacağı ile ilgili bir bilgi olmamasına rağmen şu anda kullanılan ülkelere bakıldığında Türkiye’ye gelmemesi için herhangi bir sebep yoktur.

Güncel Değeri Ve Beklenen Gelişimi

 Değeri günden güne değişmesine rağmen sabit bir durum ile değişiminin nedenlerini saptamak zordur. Bu nedenle her koşulda Pundi x için fırsat kollamak makuldür. Güncel değeri ise ₺25,40 TRY, 24 saatlik işlem hacmi de 199.704.708,67 TRY’dir. Şu an Binance popüler listesinde olan Pundi x aşağı yönlü bir hareket sergilemektedir. Buna rağmen yakın zamanda artışa geçeceği beklenmektedir. Bunun sebebi de potansiyelli ve yenilikçi bir politika sürdürmesidir. Bazı internet sitelerinde ciddi yatırım tavsiyesi olarak verilse de en azından izlenmesi gerektiği söylenebilir. Blockhain tabanlı Pundi x ile uyumlu çalışabilen Pos cihazlarının yakın zamanda dünyaya servis edilecek olması ile beraber bu para çok daha kullanışlı ve ilgi görmesi muhtemel duruma gelecektir. Pundi x alacakların dikkat etmesi gereken bir hususta doğru pazarlardan doğru fiyatlara yatırım yapmaktır. Her ne olursa olsun bir anda patlama yapıp büyük karlar sunması beklenen bir durum değildir. Bu nedenle dikkatli olunmalıdır.

 Pundi x Nerelerden Alınmalı?

 Popüler kripto para borsalarının neredeyse tamamı ile anlaşmalıdır. Bu nedenle alternatifli alım seçenekleri sunmaktadır. Yazının başında da değindiğimiz üzere Binance borsası yoluyla Pundi x temin edilebilir. Bunun dışında dev para borsalara Upbit ve Bithumb ile de Pundi x alınabilir. Alım satımların en yoğun olduğu saatlerde alım tavsiyeleri verilmektedir. Bu nedenle genellikle işlem yoğunluğuna dikkat ederek alım yapmak mantıklı olandır. Pundi x özelinde çokça değeri değişen bir para olmamasına rağmen yine de yoğunluğu beklemek elzemdir denebilir. HitBTC ve

 DigiFinex gibi diğerleri kadar özel olmasa da güvenilir kripto para borsaları olarak bilinen bu borsalar aracılığı ile Pundi x alınabilir.

Exit mobile version