Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Perili Oteller Olduğunu Biliyor muydunuz? İşte O Ürkütücü Oteller!

Perili oteller

Kulağınıza çok ilginç gelmiş olabilir fakat dünyanın bazı yerlerinde perili oteller bulunuyor. Ayrıca bu otellerde konaklamak da bayağı pahalı! Zevkten midir yoksa meraktan mıdır bilinmez fakat hayaletli oteller de kalanlarda oluyormuş. Kuşkusuz, böyle bir otelin dünyada var olduğunu kabul etmek bile ürkütücü değil mi? İşte, içinde peri bulunan oteller!

Perili Otellerde Bir Gece!

The Stanley Hotel

Perili oteller de bir gece geçirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otel, 1909 yılında inşa edilen The Stanley Hotel! 1950 yılından bugüne kadar gelen ve kulaktan kulağa dolaşan söylentilere göre, The Standley Hotel lanetlenmiş. Lanetlenmesinin ardından otelde kalanlar tuhaf şeylere şahit olduklarını belirtmeye başlamışlar.

ABD’nin Colorado şehrinde yer alan ve bu otelde konaklayan kişiler, gece boyunca piyano sesleri duyduklarını belirtiyorlarmış. Piyano seslerinin ardından ise çocuk seslerinden oluşan kahkahalar duyduklarını rivayet ediyorlarmış. Korku romanı yazarlarından Stephen King’in de bu otelde kaldığı ve otelde kaldıktan sonrada bir kitap yazdığı söyleniyor.

Coronado Oteli

ABD’de San Diego Körfezi’nin sahilinde yer alan Coronado oteli, 1888 yılından bu yana konaklamak isteyenleri ağırlıyor. Perili oteller denince akla gelen oteller arasında bulunuyor.

Otelde kalanlar siyah elbise giyinmiş hayalet bir kadın gördüklerini sık sık söylüyorlarmış. Ayrıca otelde dikkat çekici sesler duyduklarını belirtenler de oluyormuş.

Leslie Şatosu

Leslie Şatosu, 16. Yüzyılda İrlanda da inşa edilmiştir. Leslie ailesi için inşa edilen ve günümüzde de otel olarak kullanılan bu yapıda hayaletler olduğu söyleniyor. Günümüzde otel olan bu şatoda bir dönem Leslie ailesinin yaşadığı ifade ediliyor.

Bu otelde konaklayanların söylediklerine göre, şatonun kırmızı odasında Leslie ailesinin kızı Norman Leslie gazete okuyormuş. Perili oteller arasında bulunan bu otel doğal güzelliği ile de dikkat çekiyor.

Fairmont Banff Springs Hotel

Perili oteller denince akla gelen ve Kanada’da bulunan Banff Milli Parkı’nın içerisinde yer alan Fairmont Banff Springs Hotel, 1888 yılında inşa edilmiş.

Söylentilere göre, evlendiği gün merdivenlerden düşmüş bir gelinin hayaleti bu otelde geziniyormuş. Ayrıca geçmişte yine bu otelde çalışan bir otel görevlisinin de bavul taşıdığı rivayet ediliyormuş.

Siz olsanız, bu perili otellerde bir gece kalmak ister miydiniz? 

Exit mobile version