Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Performans Canavarı En İyi 10 Telefon!

Akıllı telefon endüstrisi alanında gün geçtikçe daha da ileriye gidilmesiyle piyasadaki çeşitlilik miktarı da bununla doğru orantılı olarak fazlasıyla arttı. Bu da bütçenize uygun en iyi cep telefonunu bulmak isterken kafa karışıklığına sebep olmaya başladı. Biz de bu yazımızda sizler için piyasadaki hem fiyatıyla hem de performansıyla göz önünde bulunan en iyi 10 cep telefonunu sıraladık!

10- Xiaomi Mi 9

Ortalama bir fiyata sahip olan Xiaomi Mi 9, piyasada aynı fiyattaki diğer rakiplerinden performans olarak üste çıkmasıyla göze çarpıyor. Oyunlardaki performansının yanında kamerasıyla da fena işler çıkarmayan Mi 9 kullanıcılar tarafından fazlasıyla ilgi görüyor.

Xiaomi Mi 9 Özellikleri:

GÜNCEL FİYATI : 3800 TL

9- Samsung Galaxy S10 Lite

Ortalamanın birazcık üzerinde sayabileceğimiz bir fiyata sahip olan S10 Lite, Super Emoled ekran teknolojisiyle kullanıcılarına harika bir görüntü sağlıyor. Bunun yanında kamera kalitesi de gayet iyi.

Samsung Galaxy S10 Lite Özellikleri:

8- Iphone SE2

iPhone SE kendi boyutundaki diğer telefonlara nazaran en hızlı çipe sahip olan akıllı telefon. Bu yüzden de hala sıkça tercih ediliyor.

Iphone SE2 Özellikleri:

7- Huawei Mate 30 Pro

İnovatif ve yenilikçi teknolojileri ile dikkat çeken Mate 30 Pro, benzersiz tasarımı ile de gösterişli ve karizmatik bir telefona sahip olmanıza yardım ediyor.

Huawei Mate 30 Pro Özellikleri:

6- HUAWEI P40 Pro

Huawei’nin kalitesini ortaya koyduğu, yapay zekasıyla ön plana çıkan ve kullanıcılardan oldukça olumlu dönüşler aldığı ürünü oldukça tercih ediliyor.

HUAWEI P40 Pro Özellikleri:

5- Samsung Galaxy S20

Diğer üst düzey telefonlara göre biraz daha ucuz olan Galaxy S20, yine sıralamada üst kısımlarda kendine yer buluyor.

Samsung Galaxy S20 Özellikleri:

4- Realme X2 Pro

Türkiye piyasasına çok hızlı bir şekilde giriş yapan Realme, X2 Pro modeliyle fiyat/performans olayında adeta bir zirve yaşatıyor.

Realme X2 Pro Özellikleri:

3- Galaxy S20 Ultra

Listeye daha önce normal modeliyle kendi yer bulmuş olan S20, bu kez de ultra serisiyle daha yukarlarda yer alıyor.

Galaxy S20 Ultra Özellikleri:

2- Iphone 11 Pro Max

Bir telefonda arayabileceğiniz bütün özelliklerin maksimumunu barındıran iPhone 11 Pro Max her şeyiyle size farklı bir tecrübe yaşatıyor.

Iphone 11 Pro Max Özellikleri:

1-Xiaomi Mi 10

Yine fiyat/performans olarak en iyi telefon listemizde olan Mi 10, dünyada en çok tercih edilenler listesinde yer alıyor.

Xiaomi Mi 10 Özellikleri:

Performans canavarı en iyi 10 telefon yazımızın sonuna geldik. Bu telefon da çok iyi dediğiniz telefonları yorumda belirtebilirsiniz.

Exit mobile version