Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Paye Kart Geçen Marketler – PayeKart Geçen Yerler

Yerli yemek kartı Paye Kart son zamanların favori yemek kartı! Paye Kart nerelerde geçerli? Paye Kart geçen marketler tam liste!

Paye kart, yemek kartı komisyon oranından şikayetçi esnafa çözüm olarak Turkcell, BELBİM A.Ş ve PTT A.Ş tarafından piyasaya sürüldü. Peki paye kart sadece lokantalarda mı geçerli? Tabi ki hayır. Paye Kart market ve otobüslerde de geçerli!

Paye Kart Geçen Marketler

Paye kart aynı zamanda istanbulkart olarak da kullanılabiliyor. İstabul Kart geçen marketlerde paye kart da geçerli! Lafı fazla uzatmadan paye kart geçen tüm marketler;

Paye Kart Geçen Yerler

Paye Kart yerli yemek kartı olmasının yanı sıra aynı zamanda istanbulkart. PayeKart geçen yerler tam liste;

Paye Kart Kullanmanın avantajları

Online İşlem Kolaylığı;

Yemek kartı sektörünün dijitalleşmesini vizyon edinmiş olan PAYE KART, online işlem kolaylığı ile bu amacını destekliyor. Anında sisteme yansıyan harcamalarınızı mobil uygulamada görebilir; site ve mobil uygulama üzerinden kart işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Paycell uygulamasında yer alan PAYE menüsü aracılığıyla anlaşmalı noktaları görüntüleyebilir, kart hareketlerinizi takip edebilir, sanal kese bakiyesi bilgilerini alabilirsiniz. Aynı şekilde Paycell uygulamasından kartın arka yüzünde yer alan İstanbulkart numarasını girerek veya istanbulkart dolum noktalarından yüklemenizi yapabilirsiniz.

Vergi Avantajı;

PAYE KART ile yemek ödemelerinizde vergi avantajından faydalanın!

Yemek ödemelerinde, nakit ödemeye kıyasla yüzde 100’e varan vergi avantajı elde edebilirsiniz. 2021 yılı için kişi başı günlük yemek bedeli vergi istisnası 25 TL + KDV olarak belirlendi. Kendinizin ve çalışma arkadaşlarınızın yemek masrafını, nakit ödeme yerine PAYE KART ile karşıladığınız takdirde KDV, Gelir Vergisi, Damga Vergisi, SGK İşçi Primi, SGK İşveren Hissesi gibi kalemlerde avantajınız yüzde 100’ü buluyor. PAYE KART’ı kullanarak siz de çalışanlarınızın yemek giderlerini yönetirken vergi muafiyetinden faydalanabilirsiniz.

PAYE KART’ın sunduğu vergi avantajlarını daha detaylı incelemek için aşağıdaki Vergi Avantajı Hesaplama Formu’nu kullanabilirsiniz.

Temassız Ödeme

PAYE KART’ı öne çıkaran noktalardan biri de şifre gerektirmeyen temassız ödeme özelliği. Temassız ödeme hem işyerleri hem de müşteriler için hızlı, pratik ve hijyenik kullanıcı deneyimi anlamına geliyor. PAYE KART ile temassız ödeme yapabilmek için kartı cihaza okutmak yeterli.

QR Ödeme

PAYE KART, Paycell QR ödeme altyapısına sahip anlaşmalı üye işyerlerimiz ve market zincirlerinde mobil teknolojinin gücünden faydalanan QR yöntemi ile hızlı ve kolayca ödeme olanağı sunuyor. Ödemelerinizi cep telefonunuzu kullanarak, Paycell uygulaması üzerinden QR kod ile güvenli ve temassız şekilde tamamlayabilirsiniz.

Tek Fatura

Günümüz iş yaşamında en çok ihtiyaç duyulan konuların başında zaman geliyor. Zamanı doğru kullanabilmenin yolu da iş yapış şekillerini sadeleştirmekten geçiyor.

PAYE KART’ın sunduğu en değerli avantajlardan biri de çalışma arkadaşlarınızın yemek giderlerine karşılık tek fatura alabilme imkânı. Bu da zamandan ve dolayısıyla emekten tasarruf edebilmenize olanak sağlıyor.

İstanbulkart

PAYE KART’ı eşsiz kılan yönlerinden biri de tek kartla hem ulaşım hem yemek harcamalarını yapabilme imkanı sunması. Kartınızı yemek ve market alışverişinizin yanı sıra İstanbulkart olarak toplu taşıma araçlarında, İSPARK otoparklarında ve iTaksi ödemelerinde de kullanabilirsiniz.

Paycell uygulamasından kartın arka yüzünde yer alan İstanbulkart numarasını girerek veya İstanbulkart dolum noktalarından yüklemenizi yapabilirsiniz.

Yaygın Üye İşyeri Ağı

2019’da yemek kartı sektöründe güçlü yerli marka olmanın bilinciyle yola çıkan PAYE KART, bunun getirdiği sorumluluğu Türkiye’nin dört bir yanına taşımayı amaç ediniyor. Restoran, market, fast-food zinciri, büfe, kafe, pastane gibi birçok kategoride 16 bini aşkın işyeriyle işbirliği içindeyiz. Bulunduğunuz bölgedeki üye işyerlerimizi görüntüleyebilirsiniz.

Siz de PAYE KART üyesi olmak isterseniz hızlı başvuru formu’nu doldurarak işlemlerinizi başlatabilir veya satış ekiplerimizin ziyareti için talep oluşturabilirsiniz. Üye işyeri önerisinde bulunmak isterseniz destek@payekart.com.tr e-posta adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Paye Kart Hakkında

2019 yılında, Sofra Kurumsal ve Ödüllendirme Hizmetleri A.Ş., PTT A.Ş., Belbim A.Ş. ve Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. güç birliğinden doğan ulaşım ve yemek kartı PAYE KART yerli marka felsefesini bu alana taşımasıyla da öne çıkıyor. PAYE KART, paydaşlarıyla güçlü iş birlikleri kurarak yemek kartı sektörünün dijitalleşmesini ve yeni iş modelleri ile yemek kartı kullanımının yaygınlaştırılmasını hedefliyor.

PAYE KART’ın sunduğu kullanım kolaylığı ve vergi avantajı gibi sayısız özelliğinden yararlanmak için Başvuru Formu’nu doldurabilirsiniz.

Exit mobile version