Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Olmazsa Olmaz 3 Supplement Nedir? En İyi Sporcu Besinleri

olmazsa olmaz 3 supplement

Olmazsa olmaz supplement takviyeleri hangileridir? En iyi sporcu takviyeleri nelerdir? Sporcular için şart olan besinlere göz atalım.

Spora yeni başlayan ya da halihazırda uzun süredir spor yapan kimselerin sıklıkla sorduğu bir soru mevcut. Bu soru da olmazsa olmaz supplement takviyeleri nelerdir olmakta. Elbette ki besin takviyesi almadan da spor yapmak mümkün. Fakat besin takviyesi ile alacağınız verim ve performans bir hayli fazla. Bu bağlamda sağlıklı bireyler için hiçbir zararı bulunmayan besinleri kullanmak gerçekten mantıklı bir hamle. Önereceğimiz besinleri almadan önce herhangi bir sağlık probleminiz olmadığından emin olmalısınız. Bunun için bir doktora başvurabilirsiniz. Eğer normal ve sağlıklı bir bireyseniz bu besinlerle spor yaptığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamanız olanaksızdır. O halde gelin vücudunuzu en hızlı şekilde geliştirmenize yardımcı olacak besinlere göz atalım.

Olmazsa Olmaz 3 Supplement

Önem sırasına göre sıraladığımız üç supplement ile karşınızdayız. Bütçenizin ve imkânlarınızın el verdiği takdirde bu besin takviyelerini almanız mümkün. Birçok kişinin eline geçen ilk bütçeyle protein tozu aldığını görüyoruz. Halbuki bu son derece yanlıştır. Uzmanların açıkladıklarına göre kreatin bir sporcu için önem sırasının başında gelir. Bu bağlamda ilk olarak kreatin takviyesi almanız her zaman en doğrusudur. Kreatin ile kas gelişiminiz hızlanır, kaslarınız büyür, hacim ve güç kazanırsınız.

En İyi Sporcu Takviyeleri

En iyi sporcu takviyeleri konusunu ilk sırada kreatin karşılarken sonrasında ise kafein ve whey protein gelir. Yapılan araştırmalara göre düzenli kafein kullanımı ile yapılan antrenmanlar %20 daha fazla performans sağlamakta. %20 daha fazla performansın uzun vadede vücudunuza katacağı yarar bir hayli fazla olacaktır. Üstelik kafein ile vücudunuzun daha fazla yağ yakması, sonuç olarak da daha fazla güç ve kütle kazanımı yapması mümkün. Kafeini ister direkt kahve içerek ve isterseniz de hap halinde alma şansınız mevcut.

Bütün bu besin takviyelerini hallettikten sonra da son olarak Whey Protein tozlarına para verebilirsiniz. Kreatin ve kafeine göre protein tozu önem sırası bazında üçüncü sırada gelmektedir. Günlük belirli oranda protein alarak kas gelişimi yapmanız, vücudunuzu daha hızlı şekillendirmeniz mümkün. Olmazsa olmaz 3 supplement ve en iyi sporcu takviyeleri bu şekilde. 

Exit mobile version