Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Makale Yazarak Para Kazandıran Siteler – Makale Satışı

Makale yazarak, makale satışı yaparak para kazanmak hem aktif olarak bir işte çalışmayanlar için hem çalışanlar ve öğrenciler için ek iş ve uğraş olarak oldukça popüler bir para kazanma yöntemidir. Ek gelir kapısı olarak görülen makale yazma işi, özellikle son dönemlerde çok yaygındır. Makale alımı veya satımı yapan ajanslar, siteler bu konuda en iyi yazarları bulmaya çalışmaktadır. İyi bir makale yazarı bulan siteler, buldukları makale yazarları ile genellikle uzun süre çalışmaktadır.

Eğer akıcı ve özgün makaleler yazmak konusunda kendinizi iyi görüyorsanız site açmakla uğraşmak yerine emeğinizi makale satış yapan sitelere harcayarak daha ciddi paralar kazanabilirsiniz. Tabii ki bu konuda önemli olan bir kaç unsur bulunmaktadır.

Makale Yazarak Ne Kadar Para Kazanırım?

Makale yazımında genel olarak ülkemizde standart ve ciddi bir beklenti içerisinde olunmayan makalelerin her 100 kelimesi için ortalama 1.5 TL para kazanırsınız. Dolayısıyla ne kadar yazarsanız o kadar para kazanacağınız bir internetten para kazanma yöntemidir.

Makale Satışı Pasif Gelir Kazandırır Mı?

Makale yazarak para kazanmak bir pasif gelir yöntemi değildir. Öncelikle yazdığınız makale size düzenli olarak gelir kazandırmaz. Çünkü satılan bir makaleyi başka birine satamazsınız; hiç bir site başkasının kullandığını bir makaleye para ödemez. Bu nedenle ancak yazdığınız özgün makale sayısı kadar kazanabilirsiniz.

Her Gün Kaç Kelime Makale Yazabilirim?

Ne kadar para kazanacağınız ile ilgili olan soruya en iyi yanıt; sizin günde ne kadar makale yazabileceğiniz ile ilgilidir. Ortalama olarak yazdığı konuya hakim ve klavye kullanımı ortalama seviyede bulunan biri günlük 2-3 bin kelimeye kadar yazabilir.

Lafı daha fazla uzatmadan Makale Yazarak Para Kazandıran Siteler adlı listemize geçelim. Makale yazarak para kazandıran en iyi siteler? Para kazandıran siteler? Makale yazarak en iyi para kazanma yöntemleri? İşte listemiz…

Makale Satışı Yapılan Siteler / Makale Yazarak Para Kazandıran Siteler

  1. R10.net
  2. Bionluk.com
  3. Sadeceon.com
  4. Wmaracı.com
  5. Supericerik.com
  6. Makale.net
  7. Makaleyaz.net
  8. İcerik.net
  9. Fiverr.com
  10. İcerik.com

Listemizin sonuna geldik. Makale satışı yapmak internet üzerinden ek gelir sağlamak isteyenler için çok önemli bir fırsattır. Siz de makale yazarak para kazanmak istiyorsanız listemizdeki siteleri ziyaret edebilirsiniz.

Bu siteler üzerinden makale yazarak para kazanabilirsiniz. Eğer bizimle birlikte çalışmayı düşünürseniz lütfen info@yayagecidi.com mail adresi üzerinden bize ulaşın.

Exit mobile version