Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

LoL FPS Arttırma Yolları Neler? League of Legends Daha Fazla FPS Alma

lol fps arttırma yolları

LoL FPS arttırma yolları neler? LoL’de nasıl FPS artırım işlemi gerçekleşir? League of Legends’te daha fazla FPS için yapılması gerekenler.

Günümüz online oyunlarında FPS problemleri gerçekten ciddi bir sorun haline gelmeye başladı. Özellikle düşük sistemli bilgisayarlarda karşımıza daha fazla çıkan bu problem zamanımızı ciddi oranda çalabiliyor. Zira bu nedenden ötürü oyuncular potansiyellerini tam anlamıyla oynadıkları oyuna yansıtamıyorlar. Aynı zamanda da oyuncuların FPS konusunda problem yaşamaları rekabet oranlarını da düşürüyor. Çünkü karşısında ilgili oyuncudan daha fazla FPS alan bir kullanıcı rekabette daha üstün bir duruma gelebilmekte. Dolayısıyla da tam manasıyla rekabeti hissedebilmek adına her zaman en üst düzeyde FPS almak şart.

LoL FPS Arttırma Yolları

İşin özünde League of Legends çok da fazla sistem gereksinimi isteyen bir oyun değil. Düşük sistemli bir bilgisayarda bile LoL’ü 60 FPS çalıştırmanız mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken bilgisayarınızın stabilitesini sabit bir oranda tutmak olacak. LoL FPS arttırma yolları için ilk yapmanız gereken işlem arkaplan uygulamalarınızı kapatmak olmalı. Sisteminizin arkaplanında çalışan bu uygulamalar işlemci, bellek ve ekran kartınızı ciddi oranda tüketebiliyorlar. Bunun sonucunda ise bilgisayarınızın oynadığınız oyuna tam potansiyelini yansıtamıyor. Arkaplan uygulamalarını kapatmak için görev yöneticisi sistemini kullanabilirsiniz. Konu hakkında daha fazla bilgi almak adına içeriklerimize göz atın.

Oyun Ayarları

Arkaplan uygulamalarını kapatmanıza rağmen sonuç alamıyorsanız sıradaki başvurmanız gereken nokta oyun ayarları olacak. Oyun ayarlarından ilk olarak gölgeleri kısmayı ve FPS denemeleri yapmayı deneyin. Zira gölgeler oyundaki en çok FPS yiyen unsurların başında geliyor. Sonrasında ise efektler ve karakter modellemeleri bu unsurları takip ediyor. Bütün bu süreçleri tek tek denedikten sonra hâlâ daha verim alamıyorsanız oyunu tamamen düşük ayarlara alma vaktiniz gelmiş demektir. Düşün çözünürlükte ve düşük ayarlarda oynamanıza rağmen hâlâ istediğiniz değerleri yakalayamıyorsanız bilgisayarınızın ilgili yapımı oynatma şansı hiçbir şekilde yoktur. Bu noktada ya yeni bir cihaz almalı ya da var olan cihazınızı güncelleyerek daha güçlü hale getirmelisiniz.

Exit mobile version