Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Instagram Video İndirme! Reklamsız 2021!

Çok sayıda insanın vaktinin büyük bölümünü geçirdiği sosyal medya uygulamalarının başında geliyor Instagram. Dünya genelinde oldukça popüler bir internet sitesidir. Fotoğraf, video paylaşımları yapılan bu sosyal medya platformunda aynı zamanda insanlar birbirinden de haberdar olmakta, hoş zamanlar geçirmekte ve eğlenceli paylaşımlarla boş zamanlarını eğlenerek değerlendirmektedir.

Son zamanlarda gelen güncellemelerle Instagram’da eskisi gibi sadece 10 saniyelik videolar değil daha uzun süreli videolar da yüklenebiliyor. Hatta artık iyice popüler olan reels paylaşımları sayesinde 10 dakikaya kadar videolar bulunmakta. İnsanların sosyal medya platformlarında karşılaştıkları fotoğraf ve videoları çok beğendikleri taktirde indirmek isteyebiliyorlar. Burda da bazı yardımcı araçlar gerekiyor. Bugün sizler için Nasıl Instagramdan video indirilir sorusunu cevaplayacağız…

Instagram Reklamsız Video İndirme

Instagram’ da hoşunuza giden ve ilginizi çeken videoları indirebilmek için yapmanız gereken ilk iş indirebilme işlemi için güvenilir bir site bulmaktır. İnternet üzerinde bulunan birçok site maalesef zararlı içerikler ve yazılımlar barındırıyor. Teknolojik ürünlerinizin virüse maruz kalmasına sebep olabilir. Güvenilir bir site bulduktan sonra beğenmiş olduğunuz gönderinin bulunduğu sayfaya gidip indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  Instagram uygulaması üzerinden video veya fotoğraf indirmek henüz mümkün değildir. Bu durum video veya fotoğraf indirmenize engel değildir. Çünkü bu probleme alternatif olabilecek başka yol da bulunmaktadır.

  1. Instagram hesabınızdan indirmek isteğiniz fotoğraf veya videonun sağ üst kısmına tıklayın ve buradan videonun gönderi bağlantı adresini kopyalayın.
  2. Daha sonra  buradaki bağlantıya tıklayarak Instagram video indir sitesine girin ve kopyalamış olduğunuz bağlantıyı yapıştırın.
  3. Ardından indir (Download) butonuna basarak gönderiyi telefonunuza veya bilgisayarınıza rahatça indirin.

Instagram video indirme işte bu kadar basit. Siz de beğendiğiniz videoları yukarıdaki linke tıklayarak yönlendirilen site üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz. İyi eğlenceler…

Exit mobile version