Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

İnstagram gizlilik hesap Görme – İnstagram Gizli Hesap Görme 2021

Pandemi döneminde canı sıkılanların aklını kurcalayan soru instagram’da gizli hesap görme? Instagram gizlilik hesap görme? Bu gibi soruların cevabını daha önce instagram gizli hesap görme Bu Uygulama Sayesinde Çok KOLAY yazımızda verdik. Bugünkü makelemizin konusu ise programsız instagram gizli hesapları görme!

İnstagram Hesap ve Gizlilik

İnstagram günümüzde milyonlarca fotoğrafın paylaşıldığı dünyanın en popüler sosyal platformu! İnstagram, hesabınızı 3. şahıslardan korumak için gizlilik seçeneği sunuyor. İnstagram’ın sunduğu gizlilik seçeneğini kullanarak siz de hesabınızı görmesini istemediğiniz şahıslardan gizleyebilirsiniz.

İnstagram Gizlilik Hesap Görme Programsız

İnstagram gizlilik hesap görme işlemi postegro gibi uygulamalarla yapılabiliyor. Fakat biz bugün sizlere programsız instagram gizlilik hesap görme işleminin detaylarını anlatacağız!

İnstagram gizli olan hesapları görme işlemi için aşağıdaki adımları uygulayın:

İnstagram Gizli Hesap Görme 2021

Her instagram stalkçısının hayali gizli hesap görme! İnstagram gizlilik ilkesiyle dileyen kullanıcılar hesaplarını gizleyebilir. Eski sevgilinizin hesabı gizliyse ve sizi takipten çıkardıysa artık üzülmenize gerek yok. Postegro sayesinde eski sevgilinizin gizli instagram hesabını görüntüleyebilirsiniz.

İnstagram gizli hesapları görme işlemi için aşağıdaki adımları uygulayın!

Peki bu uygulamadan gizlenmenin bir yolu yok mu? instagram gizlilik çerçevesinde bu tarz uygulamaları tespiti halinde işlevsiz hale getiriyor. Fakat postegro kendini güncel tutarak instagram gizlilik ilkesini delmeyi başarıyor. Bu tarz uygulamalar birtakım instagram kullanıcılarının hoşuna gitse de diğer taraftan büyük bir gizlilik açığı! İnstagram yöneticilerinden bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Bizce kullanıcıların gizlilik isteğine saygı duyulmalı, bu ve bunun gibi uygulamalar, yöntemler kalıcı olarak fixlenmeli ve hesaplar istenmeyen 3. şahıslardan korunmalıdır.

Exit mobile version