Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

İnstagram Gizli Hesap Görme Yöntemleri Güncel

instagram gizli hesap görme

Instagram gizli hesap görme 2021 yılında artık çok kolay hale geldi. Denediğiniz birçok yol düzgün çalışmıyor, işe yaramıyor olabilir. Instagram gizlilik hesap görme bu yazımızda size adım adım anlatacağız ve çalıştığından emin olabilirsiniz. Instagram gizli profilleri görmek için kullanacağınız programda fake bir hesabınızla ilerlemeniz daha doğru olacaktır. Şimdi instagram gizli hesap görme yazımıza, stalk rehberine geçelim.

İnstagram gizlilik hesap görme uygulamaları

Instagram’da kapalı hesapları yani instagram gizli hesap görme için takip etmek zorunda kalmadan görebilmek çok sayıda program ile mümkün! Instagram gizlilik hesap görme işleminin yolları da var. Biz size bütün bunları en iyi seçeneği belirterek anlatacağız.

İnstagram Gizli Hesap Görme Sitesi

Bununla ilgili internette instagram gizlilik profil görme yolları bulabilirsiniz ama biz size daha kolay ve daha güvenli yollardan bahsedeceğiz. Bizim deneyip çalıştığından emin olduğumuz sitelerden ve uygulamalardan bahsedeceğiz.

Postegro ve Lili: Instagram Programları

Lili, instagram gizli hesapları görme için kullanılabilen bir programdı fakat bir süre sonra çalışmamaya başladı. Şimdi ise postegro ile birleşti. Özetlemek gerekirse bu iki uygulamayı da arattığınızda sonuç olarak sizi aynı sayfaya yönlendirecektir.

Sizlere adım adım yapmanız gerekenleri anlatacağız.

Postegro: Bilgisayar Üzerinden instagram gizlilik hesap görme

Öncelikle google üzerinden instagram gizlilik hesap görme işlemini sağlayacak postegroyu aratıyoruz ve ilk sırada çıkan “postegroapp” isimli sayfaya giriş yapıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor.

Web Version seçeneğine tıkladıktan sonra (Lili üzerinden denerseniz yine aynı sayfaya yönlendirecektir bir farkı yok) Instagram kullanıcı adınızı ve Instagram şifrenizi gireceğiniz ekranla karşılaşacaksınız. Fake bir hesap tercih etmenizi öneririz.

Yukarıdaki ekran geldiğinde Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Kendi hesabınıza girebilirsiniz, fakat daha güvenli bir stalk için fake hesap kullanabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Resimde görülen hesapları görüntüleyin seçeneğine bastıktan sonra istediğiniz gizli Instagram profilini aratıp hesaptaki gönderileri ve hikayeleri kolayca görebilirsiniz.

Postegro: Telefon Üzerinden instagram gizli hesap görme

Postegroya mobilden giriş yapabilmek için APK indirmeniz gerekmektedir. Bu yüzden bilgisayar üzerinden çok daha kolay olacaktır. Mobilden giriş yapacak olan takipçilerimiz için yöntemi kısaca anlatalım.

Öncelikle bilgisayar üzerinden olduğu gibi google’da postegro veya lili kelimelerini aratacaksınız. İlk sırada çıkan sayfaya girdiğinizde karşınıza şöyle bir ekran çıkacaktır.

Bu ekrana geldiğinizde dilerseniz Download APK seçeneğine tıklayıp postegro uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdiğinizde artık istediğiniz zaman rahatça girebileceksiniz. Fakat mobilden de Web Version seçeneği ile bilgisayar üzerinden giriyormuş gibi girip hesapları görüntüleyebilirsiniz.

Postegro: Unutmamanız Gereken Şeyler

Postegro ile Görüntülenemeyen Instagram Hesapları

Karşılaşılan Hata:

“Bu kullanıcının gönderilerini şu an için görüntüleyemiyoruz. Bakmak istediğiniz hesabın sahibi (kendi hesabıyla) ve ya onu takip edenlerden uygulamayı kullanan yoksa maalesef o hesaba bakamıyorsunuz.”

Bu belki de yazının en önemli kısmı olabilir. Diğer sayfalarda muhtemelen sebebini aradınız ama bulamadınız. Postegronun düzgün çalışmadığını düşünmemeniz için size açıklıyoruz. Lili ve Postegro kendi kullanıcılarının Instagramda takip ettiği kişileri kusursuz görüntüleyebilir. Yani Instagram hesabını görmek istediğiniz kişinin takipçileri arasında Postegro veya Lili kullanan kimse yoksa görmeniz mümkün değildir. Fakat son zamanlarda oldukça popüler bir hale geldiğinden dolayı çoğu profile giriş sağlayabilirsiniz.

Exit mobile version