Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

How I Met Your Mother Hakkında Bilmedikleriniz!

How ı met your mother

Tam dokuz sezon 184 bölüm boyunca Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Lily Aldrin, Marshall Erikson ve Barney Stinson ile kahkahalara doyamadık, ve gizemli sarı şemsiyenin sahibini bulacağız diye canımız çıktı! Sevenlerinin en fazla olduğu dizilerden biri olan HIMYM hakkında herkesin bilmediği detaylara gelin birlikte göz atalım..

10- Dizinin Jenerik Müziği!

Herkesin hafızalarına kazınmış jenerik müziği olan “Hey Beautiful” isimli şarkı dizinin yapımcıları olan Bays and Thomas’ın The Solids isimli müzik grubu tarafından şişli escort yapılmıştır.

9- ANNE!

Dizinin yayınlanmaya başladığı ilk zamanlarda yeni sezon onayı alabilmek konusunda bir garantisi yoktu, hatta işleri bir hayli zordu. Eğer dizinin ilk 13 bölümde yayından kaldırılma olasılığı olsaydı meşhur anne, Ashley Williams’ın oynadığı ve hepimizin yakından tanıdığı Victoria olacaktı.

8- Çocuklar!

Dizinin tamamı boyunca, Ted’in çocuklarının tepkilerinin olduğu sahnelerin çekimi aslında birinci sezonda tamamlanmıştı.

7- MacLaren’s!

Dizide en çok gösterilen yerlerden olan ve setlerinden biri olan “MacLaren’s”, dizinin yapımcıları olan Carter Bays ve Craig Thomas’ın ikisinin de sevdikleri ve dizide yer almasını istedikleri, New York’taki “McGee’s” adlı bir bardan esinlenerek yaratıldı. Barın adı ise, Bays’in yardımcısı olan Carl MacLaren’dan geliyor.

6- Ananas Olayı!

Dizinin bugüne kadar en çok izlenen bölümü 1. Sezonun 10. Bölümü olan “The Pineapple Incident” yani “Ananas Olayı” oldu ve tamı tamına 12.27 milyon kişi tarafından izlendi. “The Pineapple Incident” isimli bölümde barmen Carl’ın hazırladığı özel bir kokteylden beş kadeh içen Ted sabahleyin yanında hiç tanımadığı bir kadın, burkulmuş bir bilek ve komodininde bir ananasla uyanır.

5- Let’s Go To The Mall!

Dizide Robin’imiz “Let’s Go To The Mall” isimli şarkısı gerçek hayatta Just Dance 3 adlı oyununa lisanslı olarak alınmıştır.

4- Hamilelik!

Baş roldeki iki kadın oyuncular olan: Alyson Hannigan ve Cobie Smulders da dördüncü sezonun çekimleri sırasında hamileydi.

3- İnternet Siteleri!

Dizide bahsi geçen veya gösterilen internet sitelerinden bir çoğu aslında internette gerçekten yer alan siteler. 

Bunların arasında hala aktif olan ve en popülerleri ise şunlar: http://www.stinsonbreastreduction.com/http://www.goliathbank.com/http://www.puzzlesthebar.com/

2- Barney Stinson!

Dizimizin yıldızı ve en sevileni Barney Stinson’u canlandıran Neil Patrick Harris dizide olduğu gibi gerçekte de uzman bir illüzyonisttir.

1- Gerçek Eşler!

Dizinin üç baş rolünün de gerçek hayattaki eşleri birçok kez ekranda göründüler:  Dizide Lily’nin lisedeki erkek arkadaşı Scooter’ı canlandıran David Burtka, gerçek hayatta dizinin baba karakteri Barney Stinson’ı canlandıran Neil Patrick Harris’in eşidir. Robin’in 1. ve 8. sezonda yayın arkadaşı Sandy Rivers’ı canlandıran Alexis Denisof aslında Alyson (Lily) Hannigan’la evlidir. Dizide yer yer Barney’nin iş arkadaşı olarak gözüken ve 9. sezonda bir bölüme de adını veren Gary Blauman karakterini canlandıran Taran Killam Robin’in rolündeki Cobie Smulders’ın hayat arkadaşı.

Exit mobile version