Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Exxen Fiyatı Ne Kadar?

exxen fiyatı ne kadar?

exxen fiyatı ne kadar?

1 Ocak 2021 itibariyle hayatımıza girecek olan, Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen’in fiyatı halen merak konusu. Exxen fiyatı ne kadar? Sorusu için oldukça önemli kaynaklardan yaptığımız araştırmaların sonucunu sizlere aktaracağız.

Fiyatlara direkt olarak geçmeden önce, daha öncesinde yazdığımız Exxen ile ilgili içeriğimizi okumak isterseniz tıklamanız yeterli olacaktır. Exxen yerli ve milli Netflix olarak hayatımıza girecek olan, Acun Ilıcalı’nın yeni fikri. Bu fikir üzerinden ilerlemek isteyen Ilıcalı’nın ilk partnerleri ise Youtuberlar oldu.

Ünlü fenomenler ve adından sıkça söz ettirmiş kişiler ile birlikte, hızlı bir start vererek başlaması planlanan Exxen platformunun ücretini bir alt başlığımızdan öğrenebilirsiniz.

Exxen Yıllık ve Aylık Ödeme Planları ile Geliyor

Diğer platformların aksine, aylık ödeme planının yanı sıra, yıllık ödeme planı da Exxen’de geçerli olacak gibi gözüküyor. Exxen fiyatı ne kadar? Sorusunun aylık karşılığı ise, 7,99 TL. Tabi bu fiyat sadece aldığımız duyumlardan ibaret. Gerçekte fiyatın ne kadar olacağını, hep birlikte ayın 1.günü öğrenmiş olacağız.

Exxen’in yıllık fiyatlandırmasının ise ay başına 5 TL gibi bir rakama denk geleceği düşünülüyor. Acun’un daha önceden de bahsettiği gibi, uygulama içerisinde uygun fiyatlı olan bu sürüm de reklamlar da mevcut olacak. Eğer tamamen reklamsız izlemek isterseniz, daha farklı bir fiyatlandırmayla karşılaşabilirsiniz.

Exxen fiyatı ne kadar? Sorusunun reklamsız olan karşılığı ise henüz cevaplandırılmış değil.

Exxen İlk İki Hafta veya İlk 7 Gün Ücretsiz Olacak

Youtube ve benzeri mecralardan yaptığımız araştırmalara göre, Exxen platformu ya ilk bir hafta ya da ilk 2 hafta tamamen ücretsiz olacak. Fikir ayrılıkları nedeniyle bu sürenin net kesinleşmemiş olduğu belirtilenler arasında.

Exxen fiyatı ne kadar? Sorusunun cevabı olan aylık 7,99 TL, sizlere göre reklamlı bir platform için verilebilecek bir para mı? Sorunuzu yorumlarda bizler ile paylaşabilirsiniz. Reklamsız olan ücretin, kişisel tahminim olarak en azından 30 TL’nin altında olmayacağını düşünüyorum. Para verip, reklam izlememek isteyenlerin, yaklaşık bu rakamları ödemesi gerektiği, tamamen şahsi fikrim.

Yaya Geçidi sayfamızı takip ederek, daha yeni ve daha güncel haberlere de ulaşmanız mümkün.

Exit mobile version