Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Exxen Acun Ilıcalı’nın Dijital İçerik Platformu

exxen

exxen

Netflix, Amazon Prime Video ve benzeri dijital medyalara ülkemizden ilk olarak, BluTv rakip olmuştu. BluTv onlarca güzel işe imza atarak, kendi platformuna azımsanmayacak kadar kullanıcı kazandırdı. Exxen projesi ise tüm bunların üstünde, oldukça fazla sayıda içerik üreterek, Netflix gibi dijital platformlara rakip olmaya aday.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalardan sonra, dijital bir mecra kuracağını ve de buradan içerik yayımlarına başlayacağını duyurdu. Exxen çıkış tarihi 1 Ocak 2021 olarak belirlenirken, kadrosunda yer alan isimler sayesinde büyük ses getireceği düşünülüyor.

Acun Ilıcalı Exxen Projesini Hayata Geçirme Kararını Anlattı

Acun Ilıcalı dijital ekranlarda da yer alma kararını oldukça mantıklı ve rasyonel biçimde anlattı. Acun Ilıcalı Exxen ile ilgili oldukça olumlu ve de seyirci memnuniyeti ile ilgili beyanlarda bulundu.

Kısaca Ilıcalı’nın söylediği şeyler arasında, televizyonun gün geçtikçe hayallerini yerine getirebileceği bir mecra olmaktan uzaklaştığı vardı. Acun Ilıcalı bu projeye adım atarak, gerek belgesel gerekse daha farklı içeriklerin istediği zaman izlenilmesi olayını beğendiğini ve de bu projeyi hemen hemen bu sebeplerden dolayı oluşturduğunu belirtti.

Exxen dijital platform olarak hayatımıza gireceği 2021 yılında kullanıcı sayısı ne kadar olur? Sorusunu merak edenler için, alt başlığımızda ki kadroya bakarak tahmin yapmaları daha mantıklı olacaktır.

Exxen Kimlerin Programına Ev Sahipliği Yapacak?

Yeni dizilere, filmlere ve yeni programlara ev sahibi olacak bu platformda, hemen hemen Türkiye’nin en sevilen tüm yüzlerini görmeniz mümkün. Exxen kadrosu arasında yer alan ünlüler ve programları;

Exit mobile version