Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Erkekleri Etkilemenin Yolları! Erkekler Nelerden Etkilenir?

Erkekleri Etkilemenin Yolları

Erkekleri etkilemenin yolları hakkında bir araştırmaya girdiyseniz, doğru yerdesiniz. Uzaktan uzağa sevdiğiniz bir erkek var ve onu etkilemek istiyorsunuz. Birçok kez onu etkilemeye çalıştınız fakat bu konuda oldukça başarısız kaldınız. O sizi görmüyor, adeta sizin ne dediğinizi duymuyor ve hatta sizi umursamıyor değil mi?

Erkekleri etkilemek için çözümler arıyorsunuz fakat sevdiğiniz kişiyle ne zaman yakınlaşsanız umutsunuz bir vakaya dönüşüyorsunuz. Siz her seferinde yıkılan taraf oluyorsunuz, çaresiz kalıyorsunuz ama bir türlü ondan da vazgeçemiyorsunuz. Onu kısaca çok seviyorsunuz fakat onun etrafında tam bir etkisiz eleman gibi görünüyorsunuz. Artık beni görsün, benimle konuşsun, beni anlasın diyorsunuz.

Biraz sabırlı olursanız sevdiğiniz erkeği çok rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Peki, ama nasıl diyorsanız eğer, işte erkekleri etkilemenin yolları!

Her Kadın Erkekleri Etkileyebilir!

Emin olun her kadın erkekleri etkileyebilir fakat tabii erkekleri etkilemenin sanatı da vardır.

Erkekleri etkilemek için Cazibeli Olmalısınız!

Eğer bir erkeği etkilemek istiyorsanız, öncelikle alımlı, bakımlı ve cazibeli olmalısınız. Erkekler kendilerine bakan kadınları çok beğenirler. Kadın eğer bakımlıysa, her zaman erkeklerin ilgi alanları arasına girer.

Kadınların gülümsemesi her erkek için çok önemlidir, bu nedenle diş bakımı da erkeler için çok büyük önem taşır. Ciddi takılan, somurtan ya da gülümsemeyen ve hatta tebessüm dahi etmeyen kadınlar genellikle erkeklerden sıfır not alırlar. Yani birinci aşamada gülümsemeniz gerekiyor.

Hem Edalı Hem de Naif Olmalısınız!

İkinci aşamada giyiminize, oturmanıza ve kalkmanıza dikkat etmeniz gerekiyor. Ancak edalı ve doğal bir hanımefendi erkeklerin gönüllerini fethedebilir. Bir kadın ne kadar naif ve edalı oluyorsa o kadar erkekleri etkilemenin yolları konusunda başarılı olacaktır. Belki çok çekingen olabilirsiniz fakat onunda bir insan olduğunu unutmayarak çekingenliğinizi ortadan kaldırabilirsiniz.

Ortak Noktalarınızı Bulmalısınız!

Erkekleri etkilemenin yolları karşınızdaki erkeği de iyi tanımaktan geçer. O erkek nelerden hoşlanır, ne tür bayanlara ilgilidir gibi soruların cevaplarını bilmelisiniz. Asla kendinizi değiştirmemelisiniz, fakat öncelikle onunla aranızdaki ortak noktaları bulabilmelisiniz.

Arkadaşlarına ya da ortak arkadaşlarına sorular sorarak onun hakkında bazı bilgilere sahip olabilirsiniz. Sonra onun yanında olmalısınız ve hem onun hem de kendi hakkınızı korumalısınız.

Zeki Kadınlar Erkeklerin İlgisini Çeker!

Bilgili ve zeki kadınlar çoğu erkeğin ilgisini çeker. Bu nedenle kesinlikle zekânızı konuşturmalısınız. Kıvrak zekânız ile onu kıskıvrak ele istanbul escorts geçirebilirsiniz. Onunla ortak noktalarınızı bulduğunuz zaman zekânızı kullanarak ona daha yakın olabilirsiniz.

Exit mobile version