Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi Türk Kripto Para Borsaları! Kripto Para Siteleri!

Kripto para borsaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de şuan çok popüler. Kripto paralara sahip olmanın, kripto para satın almanın bir çok yolu var, en yaygın olanı borsalardan satın almak olsa da mining yapanların sayısı da oldukça fazla.

Bu makalemizde Bitcoin ve diğer kripta paralarını da satın alabileceğiniz güncel, en iyi Türk kripto para borsaları siteleri ve uygulamaları listesi hazırladık. Bu siteler son derecede güvenilir ve kullanıcı sayıları oldukça fazla. Bu sitelerin çoğunda sadece Bitcoin gibi büyük kripto para birimlerini değil altcoin’leri de alıp satabilirsiniz. Kripto para borsalarında artık 2021 yılında onlarca farklı altcoin ve coin mevcut.

En İyi Kripto Para Borsaları – Kripto Para Siteleri 2021

1. Binance.com

Binance çok popüler bir borsadır. Dünya çapında milyonlarca kullanıcı mevcuttur. Binance üzerinden dünya üzerinde onlarca ülke ile beraber al sat yapabilirsiniz. Binance Bitcoin borsasında düşük işlem hacimi gibi bir problem yaşamazsınız, bunun nedeni dediğimiz gibi dünya çapında kullanılan bir borsa olması.

Binance Türk merkezli değildir, fakat tamamen Türkçe şekilde kullanabilirsiniz. Türkiye temsilciliği de mevcut olduğundan herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Türk müşteri hizmetleriyle anında iletişim kurabilirsiniz.

2. Paribu.com

Paribu Binance kadar kripta para birimine sahip değil. Fakat, oldukça düşük komisyona sahip, çok yüksek kesintiler yok ve giriş için çok fazla bilgi ve adım istemiyorlar sadece SMS onayı ile hesabınıza girmeniz mümkün. Eğer telefonu sürekli başlarının elinde olan insanlardan değilseniz bu oldukça işlevsel oluyor yani hesabınıza giriş için dakikalarca uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Diğer bir güzel özelliği ise transferler çok hızlı şekilde gerçekleşiyor.

3. BTCTürk.com

BTCTürk Türkiye’de en popüler kripto para borsalarından biri.Fakat Bitcoin alış / satış platformu olmasına rağmen altcoin sayısı oldukça az. Yeni çıkan kripto para borsaları, BTCTürk borsasından daha hızlı gelişmeler kaydetti. İlk yerli kripto para borsası olmasına rağmen binance ve paribu kadar geniş işlem hacmi ve piyasa sunmaması bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı.

4. Koineks.com

Koineks binance’den sonra Türkiye’deki en popüler borsalardan biridir. Koineks’in öne çıkan en önemli özelliği, Türkiye’de Bitcoin ATM’sine sahip olmaları. Koineks yenilikçi ve oldukça fazla altcoin satışına sahip.

5. Koinim.com

Geleceğin evrensel para birimlerinden Bitcoin’in yeni Türk borsası olarak görülüyor. Birçok insan BTC Türk gibi sitelerden daha güven verici olduğunu savunuyor, bu elbette kendi yorumları. Ancak, biz kullanıcı arayüzünden dolayı listemize ekledik. Kolay bir değişim sistemine sahip bu sitenin oldukça fazla kullanıcısı var. Şimdilik ortalama bir altcoin sayısına sahip olsa da geliştireceklerini düşünüyoruz.

En İyi Kripto Para Borsaları Listemizin Sonuna Geldik! Listemizdeki borsalardan rahatlıkla kripto para alım-satımı gerçekleştirebilirsiniz. Gelecek Vaat Eden Kripto Paralar makalemize göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version