Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi Türk GTA V RP Sunucuları Hangileridir? GTA V RP Nedir?

En İyi Türk GTA V RP Sunucuları

En iyi Türk GTA V RP sunucuları neler? Hangi sunucularda oyun oynamak daha keyifli? Son zamanların yükselen oyununa göz atalım.

GTA’nın çıkışı üzerinden gerçekten çok fazla zaman geçti. Ancak bu zaman zarfı GTA’nın hiçbir zaman yaşlanması için sebep olamadı. Zira günümüzde GTA hâlâ daha kullanıcılar tarafından aktif olarak oynanan bir oyun olmakta. Çünkü GTA birçok farklı mod ve özelleştirmeyle beraber yaşıyor. GTA’nın başlı başına büyük olan bir online dünyası mevcut. Ancak bu online dünyanın yanı sıra çeşitli üçüncü parti sunucular ile kurulan online ortamlar da var. Bu ortamlarda da oyuncular kendi faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bu tip sunucularda oyuncular role play yaparak tıpkı gerçekten GTA evreninde yaşıyormuş gibi davranıyor, oyun oynuyor, vakit geçiriyor.

GTA V RP Nedir?

GTA RP aslında sadece GTA’ya özgü bir durum değil. Role Play, yani rol yapma oyunları zamanında farklı oyunlar için de mevcuttu. Örneğin orta çağ temalı bir oyunda orta çağ suikastçisini, baronunu, şovalyesini ve benzeri herhangi bir karakteri canlandırabiliyordunuz. Aynı zamanda uzay temalı bir oyunda da bu işin uzay tarafını. Fakat GTA daha çok gerçek hayata benzediği için GTA RP ortamlarında da bu şekilde davranmanız gerek. Bu tip yerlerde ister doktor, ister polis, ister vatandaş, ister taksici ve isterseniz de illegal işlerle uğraşan birisi olabilirsiniz. GTA RP’de oyun oynamak tamamen sizin hayal gücünüze kalmış vaziyette.

En İyi Türk GTA V RP Sunucuları

Günümüzde birçok yeni GTA RP sunucusu açılmış vaziyette. Bu sunucuların birçoğu da Türk olma kimliklerini korumaya devam etmekteler. Bu bağlamda gerçekten fazlaca Türk sunucusu olduğunu belirtebiliriz. Peki bu sunucular arasından en iyisi hangisi? Bunun için tek yapmanız gereken GTA RP’ye aracı olan FiveM üzerinden sunucu listesine göz atmak. Türkiye lokasyonlu olan sunucuları Google üzerinden aratarak kalite seviyelerine göz atmanız mümkün. Genellikle zor kabul şartları olan, girmesi zor olan, başvuru yapılan ve sürekli oyuncusu olan en iyi Türk GTA V RP sunucuları daha çok tutulmakta. 

Exit mobile version