Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi Polisiye Romanlar

En iyi polisiye romanlar

En iyi polisiye romanlar

Genel olarak okumaya başlamanın en güzel ve en kolay yollarından biri, roman ile okurluk hayatına başlamaktadır. Akıcı yazım dili ve kolay okunurluğu sebebiyle en iyi polisiye romanlar da sizlerin ilgisini çekebilir. Edebiyatta oldukça büyük öneme sahip olan romanlar kategorisinin içerisinden, polisiye türünün en güzel örneklerini sizlere derlemeye çalıştık.

Sıralayacağımız kitaplar arasından, konusunu en çok beğendiğiniz polisiye romanı alarak okumaya başlayabilirsiniz. İşte en iyi polisiye romanlar;

Sherlock Holmes Serisi

Muhteşem zekaya sahip olan dedektifimizi hemen hepimiz tanıyoruz. Dizi ve filmler sayesinde hayatımızın içerisinde yer alan Sherlock Holmes, tüm bu dizi ve filmleri yapılmadan önce de var olan bir roman serisiydi. Sir Arthur Conan Doyle tarafından kaleme alınan ve yayımlandığı tarihten bu yana sürekli hayran kitlesini büyütmeyi başaran bu şahane seriyi, hepinize tavsiye ediyoruz.

En iyi polisiye romanlar konusunda tercih edebileceğiniz Sherlock Holmes serisinin ilk kitabı ise Kızıl Soruşturma adlı kitaptır. Kitapların kronolojik sırasını takip ederek de okumanız sizlere hikaye açısından ekstra güzellikler sunabilir.

Trendeki Kız

İngiliz yazar Paula Hawkins’in 2015 yılımda yayıma sunduğu roman içerisinde psikolojik gerilim, polisiye ve sürükleyiciliği barındırmaktadır. Polisiye romanları arasında yayımlandığı tarihten bu yana büyük beğeni toplamış bir kitaptır.

Agatha Christie’nin Kitapları

Agatha Christie Anıtı

1890 yılından, 1976 yılına kadar yaşamış olan Agatha Christie, İngiltere’nin en önemli polisiye roman yazarlarından biridir. En iyi polisiye romanlar arasında pek çok kitabı bulunan Christie’nin kitapları arasından ufak bir araştırma yaparak, kendiniz için en uygun olanını bulabilirsiniz.

Diğer Polisiye Roman Yazarlarının İsimleri

Sizlere en çok hitap eden yazarı bulmak için bol bol okuma yapmanız sizler adına faydalı olacaktır. Bu sebeple en iyi polisiye romanlar kategorisinde kitapları olan yazarları sizler için derledik;

Gibi ünlü yazarları ve onların romanlarını okumayı da tercih edebilirsiniz. Sizlere ismini verdiğimiz yazarların hemen hepsinin birbirinden güzel polisiye romanları bulunmaktadır. Bizleri takip ederek bu ve bunun benzeri daha pek çok makalemizi okuyabilirsiniz.

Exit mobile version