Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi Oyuncu Mouse 2021 – En İyi Mouse Önerileri ve Özellikleri

Oyun severler için en iyi en kaliteli oyuncu mouseları! Oyun oynayanlar için bütün oyuncu ekipmanları büyük önem taşır. Öncelikli olarak tabi ki mouse ve klavye ilk akla gelenlerdendir. Sunulan modellerin arasında doğru ve en iyi oyun mouse seçmek açıkçası zor çünkü piyasada çok fazla oyuncu mouse bulunmakta. Nasıl bir görüntüye sahip olduğu, ele nasıl oturduğu ve hissiyatı, düğme seçimi ve düzenleri, sensörün kalitesi ve kablosuz ya da kablolu bir fare gibi birçok seçimi yapma şansınız var. Söylediğimiz ayrıntılar küçük gibi görünse de oyun deneyiminizi doğrudan etkileyen faktörlerdir. Ayrıca, bazı farelerde tanıtımında çok iyi gösterilen ürünler söylendiği gibi çalışmayabiliyor.

Sizler için en iyi oyuncu mouse listesini hazırladık. Listeyi hazırlarken yukarıda saydığımız bütün özelliklere dikkat ettik, kullanıcı yorumlarını inceledik ve elbette kendi tecrübelerimizi de hesaba kattık. İsterseniz lafı daha fazla uzatmadan En İyi Oyuncu Mouse 2021 – En İyi Mouselar Ve Özellikleri listemize geçelim.

2021 En İyi Oyuncu Mouse Markaları

1. Logitech G502 Lightspeed Kablosuz Mouse

Logitech G502 Lightspeed, oyun keyfini kablosuz mouse ile sürmek isteyip rakiplere karşı ödün vermek istemeyen oyuncuların bir numaraları tercihidir. Rahat, özelliklerle dolu ve kablosuz olmasına rağmen, kablolu fare kullanan rakiplerinizden çok daha avantajlı olmanıza olanak sağlıyor.

LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Özellikleri

2. RAZER DEATHADDER V2

Bir farenin mükemmel olması için sayısız özelliğe ihtiyaç yoktur. Oyun oynarken kablolu fare kullanmak isteyenler için en iyi seçeneklerden biri şüphesiz razer deathadder v2dir. Bu farede ustalaşmak için çok kısa bir süre kullanmanız yeterli. Pubg, Apex, CS gibi oyunları oynuyorsanız aradığınız mouse bu.

Razer DeathAdder V2 Özellikleri

3. Corsair Dark Core RGB Pro SE

Corsair Dark Core RGB Pro SE piyasadaki en iyi üst düzey kablosuz oyun farelerinden biridir. Baş parmağınızı sabit tutacak bu mouse ergonomi bakımından oldukça rahat. Tasarımsal olarak yine birçok oyuncunun hoşuna gittiğini söyleyebiliriz.

Corsair Dark Core RGB Pro SE özellikleri

4. Logitech G502 HERO

Logitech’in kablosuz G502 Lightspeed’i fiyat bakımından size biraz pahallı geldiyse, bu kablolu modeli G502 Hero’yu düşünebilirsiniz. En iyi oyuncu mouse seçtiğimiz farelerle aynı yapıya sahiptir. Açıkçası, hemen hemen her şekilde, kullandığı sensör türüne ve ayarlanabilir ağırlıklarına kadar aynı diyebiliriz.

Logitech G502 HERO Özellikleri

5. Razer Basilisk V2 Gaming Mouse

Razer Basilisk V2, ince yapılı, örgülü SpeedFlex kablosu, hızlı performans, farenin mouse pad’de yağ gibi kaymasını sağlayan PTFE ayakları gibi modern bir Razer marke mouse arayanlara önerebileceğimiz bir modeldir. Bu fare kablolu bir faredir, eğer kablosuz fare arıyorsanız diğer mouse modellerine bakmalısınız. Fakat kablolu modeller arasında en iyilerden biri olduğunu söylemek gerekir.

Razer Basilisk V2 özellikleri

Alabileceğiniz Diğer En İyi Oyuncu Mouseları

  1. Razer DeathAdder Elite 500tl +
  2. SteelSeries Rival 3 500tl +
  3. BENQ ZOWIE EC2 600tl +
  4. Glorious Model D- 700tl +
  5. Razer Basilisk Ultimate 1200tl +
  6. Razer Naga Trinity 1300tl +
  7. Glorious Model O- 750tl +
  8. Logitech MX Master 3 1000tl +

En iyi oyuncu mouse listemizin sonuna geldik. Diğer bir listemiz olan En İyi Oyuncu Koltuklarını incelemek isterseniz tıklayınız. Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere. İyi Oyunlar..

office 2019 pro satın al

Exit mobile version