Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi Oyuncu Kulaklık Önerileri! Fiyat-Performans Gaming Kulaklıklar

Bu listede sizler için; en iyi, en kullanışlı, fiyatına göre en iyi performans sağlayan ve tabii ki kullanıcıları tarafından tam not almış oyuncu gaming oyuncu kulaklık listesi hazırladık. Teknik özellikleri ile sıraladığımız oyuncu kulaklıklar arasında başarılı gamerların da tercih ettiği kulaklıklar mevcuttur.

Oyuncu Kulaklığı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Oyun kulaklıkları, izlemekte olduğunuz ses ve görüntü dosyalarının veya oynadığınız oyunların sesini en kaliteli şekilde size sunuyor. Eğer gerçek bir gaming kulaklık deneyimi peşindeyseniz satın almadan önce sizler için hazırladığımız bu önemli yazıyı okuyun.

En İyi Oyuncu Kulaklığı Tavsiyeleri

Sennheiser G4me Zero Oyuncu Kulaklık

Bağlantı: Kablolu
Gürültü Önleme: Var
Kablo Uzunluğu: 1,2 m
Kulaklık Modeli: Kulak üstü Tam Boy
Kullanım Alanı: Bilgisayar, Oyun
Kullanım Tipi: Kulak üstü
Mikrofon: Var

Kulaklık dünyasının en popüler ve en kaliteli markalarından biri olan Sennheiser tarafından piyasaya sürülen G4me Zero oyuncu kulaklığı EAR teknolojisiyle hem net hem de en iyi akustik performansı sunuyor. Kapalı kapsül tasarımı, 3 katmanlı kulak yastıklarıyla ortam seslerini izole ederek harika bir oyun deneyimi sunuyor. Kulak ergonomisine uygun tasarımıyla konforlu bir yapısı bulunan kulaklığın katlanabilir olması taşınabilirlik için de avantaj sağlıyor.

HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık

Bağlantı: Kablolu
Gürültü Önleme: Yok
Kablo Uzunluğu: 1 m
Kulaklık Modeli: Kulak üstü Tam Boy
Kullanım Alanı: Bilgisayar, Oyun
Kullanım Tipi: Kulak üstü
Mikrofon: Var

DSP ses kartı ve gelişmiş ses kontrol kutusuyla öne çıkan kulaklık suni deri ve kadife olmak üzere farklı kulak yastıkları sayesinde ses profili beklentinizi tamamen karşılıyor. Sanal 7.1 Surround ses sistemiyle donatılmış olan kablolu kulaklığın çıkarılabilir ve gürültü önleyici mikrofonu sesinizin en iyi şekilde ulaşması için gereken teknik yapıya sahiptir.

JBL Quantum One ANC 9.1 Pro Gaming Kulaklık

Bağlantı: Bluetooth
Gürültü Önleme: Var
Kablo Uzunluğu: Kablosuz
Kulaklık Modeli: Kulak üstü Tam Boy
Kullanım Alanı: Oyun
Kullanım Tipi: Kulak üstü
Mikrofon: Var

Kafa takip sistemi bulunan JBL QuantumSPHERE 360 ™ sayesinde profesyonel düzeyde 3D ses konumlandırma sağlayan kulaklık oldukça başarılı bir model. JBL algoritmasının entegre kafa izleme sensörü ve yan mikrofon ile özel kalibrasyonu bulunan model her türlü sesi en ideal haliyle duymanıza da olanak sağlar. Ergonomik tasarımı, çıkarılabilir Boom mikrofonu, üstün yazılım desteği ve kişisel renk efektlerinizi ayarlama fırsatı veren dahili RGB özelliği kulaklığın diğer artıları.

SteelSeries Arctis Pro Hi-Res Oyuncu Kulaklığı

Bağlantı: Bluetooth
Gürültü Önleme: Var
Kablo Uzunluğu: Kablosuz
Kulaklık Modeli: Kulak üstü Tam Boy
Kullanım Alanı: Oyun, Bilgisayar
Kullanım Tipi: Kulak üstü
Mikrofon: Var

12 metrelik menzili bulunan kablosuz oyuncu kulaklığı 20 saatlik pil ömrüne sahip. Sezgisel OLED menüsü sayesinde ses seviyesini ayarlayabilir, ChatMix’i dengeleyebilir, dahili ekolayzerle kendiniz için en uygun sesi bulabilirsiniz. Üstelik ekstra bir yazılım yüklemenize gerek olmadan. Kesintisiz bağlantı için 2.4G kablosuz ses ve mobil cihazlarla uyum için Bluetooth teknolojileri olan kulaklıkta her iki bağlantı aynı anda veya birbirinden bağımsız olarak kullanabiliyor.

GameBooster Ghost Shark Rainbow

Bağlantı: Kablolu
Gürültü Önleme: Yok
Kablo Uzunluğu: 2,2 m
Kulaklık Modeli: Kulak üstü Tam Boy
Kullanım Alanı: Oyun, bilgisayar
Kullanım Tipi: Kulak üstü
Mikrofon: Var

50 mm sürücüleriyle yüksek kalitede hassas ses sunan kulaklık, ergonomik tasarımıyla kulağınızı tam anlamıyla sarar ve dışarıdan gelen sesleri bloke eder. 7.1 ses sistemiyle Surround deneyimi sunan model hem oyunlar hem de müzik dinlemek için uygun fiyatlı modeller arasında öne çıkıyor. RGB aydınlatma sayesinde son derece şık bir görüntü sunan kulaklık kablo üzerindeki kontrol modülüyle de konforlu bir kullanıma sahip.

Oyuncu Kulaklıkları listemizin sonuna geldik. En iyi oyuncu mouse tavsiyeleri makalemize göz atmak için tıklayınız.. İYİ OYUNLAR 🙂

Exit mobile version