Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi Güneş Kremleri – Tüm Cilt Tipleri İçin En Etkili Güneş Kremleri

Yaz aylarında cildinizin zarar görüp cilt sağlığının bozulmasını, erken yaşlanmayı ve hatta leke oluşumunu engellemek sizin elinizde. Cilt sağlığını korumak bahar ve yaz aylarında cildinize uygun güneş kremlerini kullanabilirsiniz. Güneşin faydalı etkilerinden mahrum kalmadan UVA ve UVB ışınlarından korunmamız gerekir. En iyi güneş kremleri listemizi sizin için hazırladık.

Bu makalemizde onlarca markadan ve yüzlerce ürün arasından en iyi ve en kaliteli güneş kremlerini sizler için seçtik ve listeledik. Siz de kendi cilt tipinize uygun güneş kremini listemizden bulup satın alabilir ve cildinizi istanbul escort koruyabilirsiniz.

En İyi Güneş Kremleri

Listemiz herhangi bir sıralama içermemektedir. Sizler için seçtiğimiz en iyi güneş kremleri karışık bir şekilde aşağıda bulunmaktadır. Kendinize en uygun güneş kremini hatta güneş kremlerini bulacağınızı düşünüyoruz. Keyifli okumalar, güneşin tadını çıkarın 🙂

La Roche-Posay Anthelios invisible Fluid 50+

La Roche-Posay Anthelios invisible Fluid tüm cilt tiplerine uygundur. Vücut, yüz ve göz altları için kullanabilirsiniz. Hipoalerjenik olmasıyla dikkat çeken güneş kremi sadece güneşin zararlı ışınlarından değil, hava kirliliğine karşı da koruma sağlamaktadır. Kutusu küçüktür ama akışkan yapısı sayesinde uzun süre kullanma imkanı sunuyor. Ayrıca ter, su ve kuma karşı oldukça dayanıklıdır. Yağlı bir his ve beyazlık bırakmayan yapısı ile gün boyu varlığını hissetmeden rahatça güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Yağlı, karma veya kuru cilde sahip olanlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Özel formülü sayesinde cildinizi destekler ve zararlı ışınlardan korur.

Avene Spf 50 Faktör

En iyi özelliklerinden mat görüntü sağlaması ve sprey formda olması nedeniyle kullanıcılardan tam puan alan en iyi güneş kremlerinden biridir. Gelişmiş içerikleri ve içerdiği filtreler sayesinde güneşin zararlı ışınlarını engelliyor. Daha ilk kullanımda kalitesini ve rahatlığını hissedeceksiniz . Sprey formu uzun süre kullanım sunuyor. Hassas ciltlere karşı özel geliştirilen formülü ile kızarıklık ve kaşıntıyı engelliyor. Özellikle sivilceler için ilaç kullananlar ( roaccutane zoretanin vs.) ve bunlar yüzünden güneşe karşı oldukça hassas olan yüzlerde oldukça etkili bir kremdir.

Bioderma Photoderm Spot 50+Spf

Lekeli cilt ve leke yatkını ciltler için özel olarak ( Leke karşıtı güneş kremi) geliştirilen Bioderma Photoderm Spot yumuşak formülü ile dikkat çekiyor. Cilt tarafından hızlıca emilen yapısı ve parfümsüz içeriği olması en sevilen özelliklerinden. Gözenekli, yağlı ve karma bir cilde sahip olanlar için en uygun güneş kremlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Özel formülü yüzde herhangi bir tahriş yapmıyor. Kokusuz ve renksiz yapısı ve üstün güneş koruması ile en iyi güneş kremleri arasında bulunuyor.

Heliocare Gelcream Color Light Spf 50

Özellikle bronzlaştırıcı etkisi sevilen Heliocare Gelcream en iyi güneş kremleri arasındadır. Cildi güneş ışınlarından koruyan özel bronzlaştırıcı ve yağsız jel krem formülündedir. Tüm cilt tiplerine uygundur ve yüksek faktörlü koruma sağlar. Özellikle yağsız olması nedeniyle karma, normal ve sivilceli ciltler için de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kolay emilen yapısı ciltte parlama ve yağlanma oluşumunu da engelliyor.

Vichy Ideal Soleil SPF 50 Anti Age

Vichy Ideal Soleil SPF 50 yaşlanma karşıtı etkisi, karma ve yağlı ciltler için yüksek korumalı yüz emülsiyonu ile en iyi güneş kremlerinden biridir. Karma/Yağlı ciltlerde yüz ve dekolte bölgesi için renkli yapıda çok yüksek korumalı yüz kremi SPF 50 faktörü ile oldukça etkilidir. Renkli BB yüz kremi ince matlaştırıcı yapısıyla cildi aydınlatır. Özellikle suya dayanıklı formülü ile Avrupa birliği tavsiyelerine uygun güneş korumasına sahiptir.

Lancaster Sun Sensitive

İçeriğinde Lancaster Sensiboost Complex bulunduran Lancaster Sun Sensitive Serisi cildin güneşe karşı koymasını destekliyor hatta kızarıklık ve tahrişi de engelliyor. En etkili ve en kaliteli güneş kremlerinden biri olan Lancaster ile güneşten saklanmanıza gerek kalmıyor. Düzenli kullanım ile hassas cildinize sağlıklı bir bronzluk kazandırıyor. Yüz ve vücut için kullanıma uygundur.

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sunscreen SPF 50

İngiltere’den %100 doğal ve tamamen organik içeriğiyle ünlü olan cilt bakım markası The Organic Pharmacy’nin nemlendirici güneş kremi, cildinizi güneşin UVA/UVB ışınlarına karşı korurken yaşlanma karşıtı içerikleri ile de cildinizi genç tutmanıza yardımcı oluyor. Güneşten kaynaklı izleri ve lekeleri gidermeyi hedefliyor, teninizde iz bırakmıyor ve kolayca emiliyor. Bebekler, çocuklar, en hassas cilt dahil olmak üzere yetişkinler kullanabilir. En iyi güneş kremleri arasında çok hassas ciltler için en iyi güneş kremidir. Çocukların hatta bebeklerin bile çok rahat kullanabileceği tüm özelliklere sahip güneş kremidir.

Mutlaka göz atın: En İyi Kadın Saç Modelleri

Exit mobile version