Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi 8 Beyaz Şarap 2021

Şarap, içkilerin arasında belki de en teferruatlı ve de en geniş tadım yelpazesine sahip alkollü içecektir. Harikulade aromalarla karşınıza çıkabilecek bu harika içkinin en iyi örneklerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte dünyanın en iyi beyaz şarap markaları sizlerle!

Far Niente Chardonnay

1970’lerin Napa Vadisi’nden gelen bu vintage beyaz şarap size kesinlikle iyi bir tadım yaşatacaktır. Fiyatı da listenin geri kalanına oranla oldukça makuldür.

Samuel Billaud Chablis Premier Cru Montee de Tonnerre

Chardonnay üzümlerinin eşsiz tadı sizi gerçekten şaşırtacak. Sade ve anlamlı şarap tadımlarınız için fazla teferruat istemeyen bu şarabı tercih edebilirsiniz.

Donnhoff Hollenpfad im Muhlenberg Riesling

Nahe’nin nefis havasını beraberinde getiren bu seçkin şarap, size yeni bir deneyim yaşatacak. Alman şarabının kompleks yapısını herkes bilir ve bu şarap kesinlikle bunun en iyi örneği diyebiliriz.

Do Ferreiro Cepas Vellas Albarino

Pinot Grigio’nun kuzeni olan bu şarap İspanya, Portekiz menşeili diyebiliriz. Deniz mahsüllerine eşlik etmek için mükemmel bir seçenek diyebiliriz bu beyaz şarap adına.

Château d’Yquem Sauternes 2001

Dünyanın en iyi tatlı şarabıyla karşınızdayız. Sauvignon Blanc ve Sémillon üzümlerinin harika harmanlanmasıyla bu şarap, size mükemmel bir tadım yaşatacak.

Screaming Eagle Sauvignon Blanc 2016

Napa vadisi, Kaliforniya’da ürtelinen Screaming Eagle, narenciye aroması ağırlıklı bir şaraptır. Sağlıklı bir salataya eşlik edebilecek en iyi seçenek bu şarap olabilir.

2009 Domaine de la Romanee-Conti Montrachet Grand Cru

DRC, dünyanın en seçkin şaraplarını üretmesiyle bilinir ve bu pahalı, özel şarap onlardan biri. Yine narenciye ve tatlı bir aromaya sahip bu seçkin şarap, tadımını yapana kendini şanslı hissettiriyor.

Egon Muller Scharzhofberger Riesling Trockenbeerenauslese Magnum 2017

19. yüzyılın bitişinden beri varlığını inanılmaz bir şekilde sürdüren bu şarap, listemizin en iyisi diyebiliriz. Yine bir alman ürünü olan bu mükemmel beyaz şarap kompleks bir yapıya sahip ve çok çeşitli tatların harmanlanmasıyla karşımıza çıkıyor.

Bu listemizi okuyup, kırmızı şarap tutkunuysanız linke tıklayarak bu popüler ve mükemmel listemize de göz atarsanız pişman olmayacaksınız. İyi tadımlar! 🙂

office 2013 satın al

Exit mobile version