Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

EN İYİ 7 VOTKA

Votka’nın içerdiği su, alkolünün yapıldığı ürün ve temizlenmesi yöntemi votka markaları arasındaki temel farklılığı oluşturuyor.

Bu makalemizde sizler için en iyi 7 Votka markasını derledik, gelin birlikte inceleyelim..

7. Smirnoff VOTKA

Smirnoff, kokteyller için ideal votka markalarından biri. Yüksek kalitede ve güvenilir alkole sahip smirnoff, özellikle fiyat-performans açısından en iyi 7 votka markaları listemize girmeyi hak ediyor. Ayrıca çarlık Rusya zamanında sarayın resmi votka tedarikçisi olmuş bir markadır.

Kökeni: Rusya
Üretici Firma: Diageo
Alkol Oranı: %40
Fiyatı: 100’lük Smirnoff votka 196,00 TL

6. Kremlin VOTKA Markaları

Rusya’nın en popüler alkollü ürünler fabrikası Moskova Kristall’in ürettiği, yüksek kaliteli votkadır. Kremlin’de resmi protokollerde kullanılan kremlin votka, bu özelliğiyle en iyi 7 votka markaları listemizde girmeyi başarıyor.

Kökeni: Rusya
Üretici Firma: Moskova Kristall
Alkol Oranı: %40
Fiyatı: 70’lik Kremlin Votka 218,00 TL

5. Belveder VOTKA

Belveder votka sadece Polonya’da yetiştirilen özel bir çavdardan üretilen ilk süper premium votka markasıdır. Polonya’da yetiştirilen bu özel çavdar votkaya, başka votkalarda rastlayamayacağınız özel aromalar katmakta. Dört kez damıtılıp iki kez filtrelenen ve herhangi bir katkı maddesi içermeyen belveder votka, en iyi 7 votka markaları listemizde beşinci sırada yerini alıyor.

Kökeni: Polonya
Üretici Firma: LVMH
Alkol Oranı: Meyveli %40 – Instense %50
Fiyatı: 70’lik Belvedere Instense 250,00 TL / 70’lik Belvedere Ahududu 250,00 TL

4. Absolut VOTKA Markaları

Lezzetini İsveç’te yetiştirilen kış buğdaylarından alan absolut votka, ülkemizde en çok tercih edilen votkaların başını çekmekte. Hafif aromalı tadı olan absolut ülkemizde genellikle redbull ile tüketilmekte. damak zevkine göre tatlı içki seviyorsanız absolut elma suyu, hafif ekşi seviyorsanız absolut schweppes elma veya absolut schweppes bitter lemon, bu tatları hafifleterek almak istiyorum diyorsanız da absolut fresa elma ile keyifle tüketebilirsiniz.

Kökeni: İsveç
Üretici Firma: Pernod Ricard
Alkol Oranı:  Sek %40, aromalılar %37.5
Fiyatı: 70’lik Absolut Blue 175,00 TL

3. Skyy Votka

Geldik listemizin en iyi 3 votkasına. Skyy votka kendine özgü tadı ve aromasıyla listemizin üçüncü sırasında yerini alıyor. 4 kez damıtılıp, 3 kez filtrelenen skyy votka, Absolute’tan sonra en çok tercih edilen votka markası. Türkiye’de resmi satışı olmayan skyy votkayı bazı tekellerde illegal şekilde bulabilirsiniz.

Kökeni: Amerika
Üretici Firma: Campari
Alkol Oranı:  %45
Fiyatı: Ülkemizde satışı yok

2. Stolichnaya VOTKA

En kaliteli 7 votka listemizin 2. sırasında yer alan Stolichnaya, buğday ve çavdar tanesinden yapılan bir özel votkadır. Dünyanın en iyi içime sahip 2. votkası seçildi.

Kökeni: Rusya
Üretici Firma: FKP Soyuzplodimport; SPI Group in Riga, Letonya;
Alkol Oranı: %40
Fiyatı: Ülkemizde satışı yok

1. Grey Goose VOTKA

Geldik listemizin en kaliteli votka markasına.. En iyilerin de iyisiyle karşınızdayız. Fransa’da üretilen Grey Goose votka, kireç taşı kullanılarak doğal olarak filtreden geçiriliyor.

Kökeni: Fransa
Üretici FirmaBacardi
Alkol Oranı: %40
Fiyatı: 50’lik Grey Goose 475,00TL

Benzer Listelerimiz:
En İyi 10 Bira Ve Özellikleri!
En İyi 10 Yerli Kırmızı Şarap!
EN İYİ 10 VİSKİ VE ÖZELLİKLERİ!

Exit mobile version