Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En iyi 10 Manga ve Anime

Manga ve Anime nedir?

Manga, Japon çizgi roman serilerine verilen ad, anime ise mangaların animasyon uyarlamasıdır. Sizler için dünyanın en iyi Manga ve Anime önerilerini derledik. Gelin inceleyelim!

1.One Piece

One Piece dünyanın halihazırda en çok satılan mangası durumunda. Uzun yıllardır devam eden One Piece, Luffy’nin sürükleyici hikayesiyle dünya genelinde muazzam bir ilgiyle takip ediliyor ve listenin başında yer almayı fazlasıyla hak ediyor.

2.Dragon Ball Z

Fantastik dünyasıyla ve inanılmaz popüllaritesiyle DBZ günümüzde belki de en çok tanınan Mangadır. Dragon Ball tam anlamıyla bir ikona dönüşmüştür. Anime ve Manga sektörünün gelişmesinde payı oldukça büyüktür.

3.Naruto – Naruto Shippuuden

Naruto, mükemmel ‘villian’ları, savaş sahneleri ile Manga dünyasına adeta ilham olmuştur. Bugün hala popülerliğini şüphesiz korumaktadır ve anime izlemek isteyenlere verilebilecek belki de en iyi öneridir. Naruto’nun devamı niteliğinde olan Boruto için aynı şeyleri söylemek ne yazık ki pek mümkün değil.

4.Bleach

Ichigo’nun inanılmaz değişimini mükemmel işleyen bu Anime inanılmaz bir fan kitlesine sahip. Ne yazık ki Bleach’in animesinin devamlılık sorunu pek çok sıkıntıya sebep oldu. Animenin devam kararı hayranlarını fazlasıyla sevindirdi.

5.Hunter X Hunter

Hunter X Hunter, kısacası HxH One Piece’le yaşıt bir diğer ikonik anime – manga serisidir. Gon’un etrafında şekillenen hikaye klasik bir seri haline gelmiş durumunda.

6.One Punch Man

Anime – manga dünyasına hızlı bir giriş yapan One Punch Man, adeta ezber bozdu. Saitama’nın tekdüze ana kahraman anlayışına getirdiği yenilik, kesinlikle Anime dünyasına kısa sürede büyük ilham verdi. Bu kısa ve son derece sürükleyici hikayeye kesinlikle tanık olmalısınız.

7.Demon Slayer

Sırada anime ve manga dünyasını bu sene altüst eden Demon Slayer var. Mangası satış rekorları kırdı ve One Piece’den sonra en çok satılan manga ünvanı taşıyor. Animesi de mangası da inanılmaz kaliteli ve hikayesi oldukça vurucu. İzlemenizi şiddetle öneririz.

8.Shingeki No Kyojin(Attack On Titan)

Anime dünyasını sarsan bir diğer seri Attack On Titan, Eren ve Levi’dan çarpıcı hikayesine kadar her şeyiyle mükemmel bir manga/anime serisidir. Oldukça popüler olan bu seriye de denk gelmemiş olma ihtimaliniz yok. Henüz izlemediyseniz kuşkusuz izlemeniz gereken animelerdendir.

9.Death Note

Death Note, bir animeden bekleyebileceğinizden çok daha sağlam bir hikaye sunuyor. Adalet, iyilik, kötülük kavramlarını sorgulayan Yagami Light’ın Hikayesi izleyiciye istediği mesajı mükemmel bir şekilde veriyor. Netflix adaptasyonu çöpten ibaret olan bu serinin animesini izlemekten büyük keyif alacaksınız.

10.Nanatsu No Taizai(7 Deadly Sins)

Listemizin son sırasında Nanatsu No Taizai yer alıyor. Animesinin kalitesiz ve baştan savma yapılmasına karşın mükemmel bir mangaya ve sürükleyici bir hikayeye sahip bir Manga Serisi. Öyle ki izlerken animesinin kalitesizliğini bile önemsemeyeceksiniz. Kesinlikle önerilir.

Exit mobile version