Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

EN İYİ 10 SİGARA MARKASI VE ÖZELLİKLERİ

İyi sigaranın sırrı kaliteli tütündür.Bu makalemizde sizler için en iyi ve kaliteli, kullanıcıları tarafından en çok sevilen sigara markalarını derledik.

1-) ✦PARLİAMENT

Parliament, Philip Morris tarafından pazarlanan en iyi sigara markasıdır. Pazar payının en yüksek olduğu ülkeler Suudi Arabistan, Japonya, Arjantin, İsrail, Kazakistan, Türkiye, Rusya, Karadağ, Ukrayna ve Amerika Birleşik Devletleri’dir. 1931’de kurulmuştur.

2-)✦DAVİDOFF

Türkiye’de satılan en iyi üç sigara markasından biri olan Davidoff sigarası Imperial Tobacco tarafından üretilip dağıtılmaktadır. Davidoff & Cie SA, Geneva lisansı ile üretilmektedir. Normal sigaralara kıyasla biraz daha uzundur. Bu özelliğinden dolayı Kısa/Uzun seçeneği olmadan satılmaktadır, tek tip üründür.

3-) ✦MARLBORO

Marlboro, en iyi sigaralar arasında pazar hacmi en büyük sigara markasıdır. ABD’de Philip Morris tarafından ve ABD dışında Philip Morris International tarafından üretilir.

4-) ✦WİNSTON

Winston, R.J. Reynolds Tobacco (diğer adıyla RJR Nabisco) şirketi ve bağlı şirketler tarafından üretilen en iyi sigara markası.

Winston, 1954 yılında ortaya çıkmıştır. 1966-1972 yıllarını kapsayan satış başarısında “Winston tastes good like a cigarette should” (Winston, bir sigaradan beklenen lezzette) şeklindeki slogan ile etkili olan en iyi sigara markalarından biridir.

5-) ✦KENT

Kent, Amerikan’ın en iyi sigara markasıdır. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde R. J. Reynolds Tobacco Company ve başka yerlerde British American Tobacco tarafından üretilir. Markanın adı Lorillard Tobacco Company’nin eski yöneticisi Herbert Kent’in ismini taşır.

6-) ✦CAMEL

Camel, 1913 yılının yazında R.J Reynolds Tobacco şirketi tarafından piyasa sürülen ve Türk ya da Virjinya Tütünlerinden üretilen en iyi sigara markalarından biridir.

7-) ✦LARK

Lark, şu anda ABD’de Philip Morris USA tarafından sahip olunan, üretilen ve en iyiler arasına giren bir Amerikan sigara markasıdır. ABD dışında, Philip Morris International ve Philip Morris Ukraine tarafından üretilmiştir.

😎 ✦VİCEROY

En iyi 10 sigarayı derlediğimiz listemizin 8. sırasındaki Viceroy, dünyanın ilk mantar uçlu filtreli sigarası olarak 1936 yılında ABD kökenli bir sigara şirketi olup British American Tobacco şirketi tarafından ABD lisanslı olarak üretimine devam etmektedir. 1952 yılında yeni bir endüstri standardı kurulmuş bir selüloz asetat filtre eklemek için ilk marka olmuştur.

9-) ✦CHESTERFİELD

Chesterfield, şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan en iyi sigara üreticilerinden, Drummond Tobacco Company ve Liggett Group’un sahibi olduğu vebir Amerikan sigara markasıdır. İsmini Chesterfield County, Virginia ilçesinden alır.

10-) ✦ROTHMANS

Rothmans ingiliz sigara markasıdır. Rothmans International plc en iyi İngiliz tütün üreticisi idi. Markaları arasında Rothmans, Players ve Dunhill vardı. Uluslararası merkezi Londra’daki Hill Street’teydi ve uluslararası operasyonları Buckinghamshire, Denham Village’daki Denham Place’ten yapıldı.

Exit mobile version