Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En İyi 10 Kulaklık Özellikleri

Kullanıcının 2 küçük hoparlör marifetiyle kablo vasıtasıyla bağlanılan aygıttan çıkan sesi daha iyi duymasını sağlayan, kullanıcı dışındakilerini rahatsız etmeden duymayı sağlayan, etrafta yer alan ortam gürültüsünü engelleyerek aygıttan çıkan sesin net duyulmasına yarayan, sesteki basları daha iyi duymaya yarayan ve kulakları koruyan çevre birimine kulaklık denmekte olup kalitesine ve işlevine göre en iyi kulaklık çeşitleri değişmektedir.

Kulaklıklar bazen ses üretimi gerekmeyen durumlarda ve başka amaçlarla da kullanılmaktadır. Bunlar:

Piyasada çok sayıda kulaklık türü yer almakta; en iyi kulaklıklar türlerine, fiyatlarına ve özelliklerine göre değişmektedir. Bluetooth, kablosuz ve kulak içi kulaklık türünde kulaklık çeşitleri bulunur.   

Saymak gerekirse kulaklıklar ve fonksiyonları şu şekildedir:

Bluetooth Kulaklık: Bluetooth kulaklıklar kablosuz olarak çalışmaktadır. Kablosuz bir biçimde müziğin ve sesin aktarıldığı cihaza kolayca bağlanılıpmüzik ve ses kaydı dinlenilebilmektedir.

Kablosuz Kulaklık:Kablosuz kulaklıklar; akıllı telefon, bilgisayar, stereo hoparlör, televizyon, oyun konsolu ve diğer elektronik cihazlara kablo kullanılmadan bağlanılan kulaklıklardır. Kablosuz kulaklıklar, cihaza göre değişmekle birlikte ses sinyallerini radyo veya IR (kızılötesi) sinyaller üzerinden ileten bir çalışma prensibine sahiptir.

Kulak İçi Kulaklık: Kulağa benzeyen kulaklıklardır. Kanal içi kulaklıklar kulak kanalına belli bir derinlikte girmekte ve kulağa tamamen yerleşerek dış seslerden iyi bir ses izolasyonusağlamaktadır.

Kulaklıklar arasında en iyi 10 kulaklık şu şekilde sıralanabilir:

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır. Ter önleyici ve sızdırmaya karşı koruma özellikleri bulunmaktadır. Sesli komut özelliği vardır. En iyi kulaklık olarak görülür. Kablosuz da kullanılabildiği için en iyi kablosuz kulaklık olarak da görülmektedir.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır.L şeklinde fişi bulunmaktadır.Sesli komut özelliği vardır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır. Düz fişi bulunmaktadır. Sesli komut özelliği vardır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır. Çok hafiftir.L şeklinde fişi bulunmaktadır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dâhili stereo hoparlöre sahiptir. Ter önleyici ve sızdırmaya karşı koruma özellikleri bulunmaktadır. Kulak içi kulaklık modeli vardır. En iyi bluetooth kulaklık ve en iyi kulak içi kulaklık olarak kabul edilir.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır.Sesli komut özelliği vardır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır. L şeklinde fişi bulunmaktadır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Ter önleyici ve sızdırmaya karşı koruma özellikleri bulunmaktadır. Kulak içi kulaklık modeli vardır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır. L şeklinde fişi bulunmaktadır.

Kablosuz olarak kullanılabilir. Dahili stereo hoparlöre sahiptir. Sökülebilir kablosu vardır. Düz fişi bulunmaktadır.

En iyi kulaklıkları derlediğimiz yazımızın sonuna geldik. Listede “bu nasıl olmaz” dediğiniz kulaklıkları yorum kısmında belirtebilirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, sağlıkla kalın!

Exit mobile version