Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

En Fazla Aboneye Sahip 15 Türk YouTuber!

Son dönemde tüm dünyada ilgi odağı olan Youtuber’lar ülkemizde de dikkatleri fazlasıyla üzerlerine çekiyorlar. Farklı hayran kitlesine sahip yüzlerce Youtuber var. Bazı Youtuberlar ise oldukça seviliyor ve abone sayıları milyonları geçiyor. Peki Türkiye’de en çok abonesi olan youtuberlar kim? İşte Türkiye’nin ilk 15 Youtuber’ı ve abone sayıları…

Türkiye’de en çok abonesi olan 15 Youtuber!

1- Enes Batur

13.9 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 7.4 Milyar

En çok abonesi olan Türk youtuber denildiğinde herkesin aklına gelen ve listemizin de başında olan isim Enes Batur… Yaklaşık 14 milyon aboneye sahip olarak ülkemizin en çok abonesi olan youtuberı Enes Batur’dur.  Enes Batur, Youtube‘a ilk başladığında bilgisayar ve oyun incelemeleri üzerine içerikler üretiyordu. Sonrasında içerik alanını genişletti. Hatta “Hayal mi Gerçek Mi” ve ‘Gerçek Kahraman’ adlarında sineme filmleri de çekti.

2- Orkun Işıtmak

8.1 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 2.2 Milyar

Orkun Işıtmak da 8.1 Milyon abonesi ile en fazla abonesi olan Youtuber listesinde 2. sırada yerini alıyor. Orkun Işıtmak 2012 yılından beri Youtube’a içerik üretiyor. Daha çok eğlence ve oyun içerikli konseptlerde içerik üretiyor. Ayrıca Orkun Işıtmak, 2018 yılında yayınlanan “İyi Oyun” sinema filminde de rol aldı.

3- Kafalar

7.1 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 1.5 Milyar

Kafalar isimli Youtube kanalı Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı tarafından oluşuyor. Kafalar, “Kafalar Karışık” isimli bir sinema filminde de oynadılar. Filmde ünlü diğer youtuberlar da yer aldı. 7.1 milyon abone ile de youtube en çok abonesi olan kanal listesinde 3.sırada yerlerini alıyorlar.

4- Deli Mi Ne?

7 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 1.3 Milyar

Deli Mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü. 7 milyon abone sayısı ile Deli Mi Ne kanalı da en fazla abonesi olan Youtuber listesinde 4. sırada yer alıyor. Fester Abdü Vodafone Arena’daki büyük bir maç esnasında sahaya atladığından dolayı uzun süre gündem olmuştu.

5- Reynmen

6.2 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 1.1 Milyar

Reynmen Youtube Kanalının sahibinin gerçek adı Yusuf Aktaş. Kanalın adını İngilizce “rain man” yani yağmur adam kelimesinin okunuşundan esinlenerek konulmuş. Reynmen kanalını öncesinde eğlence videoları çekmek için kullansa da artık yalnızca müziklerini paylaştığı bir kanal haline geldi. “Derdim Olsun” ve “Ela” en çok izlenen videoların arasında yer alıyor. Sahip olduğu 6 milyonun üzerinde abone ile Reynmen de en çok abonesi olan türk youtuber listesinde yer alıyor

7- Ruhi Çenet

4.9 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 680 Milyon

Ruhi Çenet 2011 yılında bu yana Youtuba içerik üretiyor ve aboneleriye paylaşıyor. Videolarında genellikle bilgilendirici içeriklere yer veriyor. Ruhi Çenet, 4,9 milyon abone sayısı ile Türkiye’de en çok abonesi olan youtuberlar listesinde ilk 10’da yer alıyor.

8- Barış Özcan

4.85 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 466 Milyon

Barış Özcan Youtube kanalında sanat tasarım ve teknoloji içeriklerine yer veriyor. 4 milyonun üzerinde abone sayısı ile ülkemizde youtube en çok abonesi olan kanallar arasında yer alıyor. Ayrıca Barış Özcan değişim elçilerinden biri de oldu.

9- Alper Rende

4.15 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 605 Milyon

Alper Rende Youtube’da önceden babasıyla çektiği eğlenceli videolarla tanınıyordu fakat artık daha farklı içeriklere sahip. Aynı zamanda da bir Vine fenomeni. Youtube’da sahip olduğu 4 milyon üzeri abone sayısı ile youtube Türkiyenin en çok abonesi olan kanallardan biri.

10- Berkcan Güven

4.1 Milyon abone
Toplam izlenme sayısı: 712 Milyon

Berkcan Güven BEGE lakabıyla biliniyor. 2019 yılında çıkan ve klibinde Aleyna Tilki’nin oynadığı “Yeniden” şarkısı Youtube’da 53 milyon görüntülenme aldı. Berkcan Güven 4 milyon aboneye sahip.11- Furkan Yaman

En Fazla Aboneye Sahip 15 Türk Youtuber adlı makalemizin sonuna geldik. Bir diğer En Çok Abonesi Olan Youtube Kanalları (Dünya çapında) adlı makalemize göz atmayı unutmayın. Y.

Exit mobile version