Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Bütçenizi Zorlamayacak En Ucuz 3 Akıllı Telefon

Bütçenize en uygun, en ucuz akıllı telefon hangisi? Hepimizin parası kıymetli ve aynı zamanda telefon fiyatları da aldı başını gitti. Peki elinizde iki bin lira var. Ve kendinize en ideal telefonu almak istiyorsunuz. Sizin için en ideali hangisi? Kiminiz iyi bir kamera, kiminiz iyi bir oyun performansı, kiminiz de uzun kullanım ömrü istiyor. Herkesin ihtiyacına uygun bir cihaz illa ki bir yerlerde mevcut. Ülkemize giriş yapan telefon markası sayısı da her geçen gün artıyor ve seçenekler çoğalıyor. Tabi seçenekler çoğalırken kafalar da karışıyor. Kafalar en çok da en ucuz telefon bulmaktan yana zorlanıyor.

Paranın zor kazanıldığı, vergilerin yüksek olduğu bu dönemde, telefon alırken ince eleyip sık dokuyoruz. Mümkün olduğunca en ucuz telefon bulunmaya çalışılıyor. Kurlar değiştikçe telefon fiyatları da mecburen değişiyor. O sebeple siz, beğendiğiniz telefon için güncel fiyatlara bakmayı ihmal etmeyin. Cihazların tümünü alıp inceleyip, test etme gibi bir imkanımız olmadı ise, 2000 TL altı en ideal, en uygun telefon fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Ucuz Telefonlardan Biri Samsung Galaxy M20


Listenin ilk ve en ucuz akıllı telefo markası, Samsung Galaxy M20. Delikli ekran tasarımını M serisine yansıtan şirket, bu cihazla ekran konusunda başarılı bir pozisyona yerleşiyor. 6,3 inç büyüklüğü ve 1,8 GHz işlemciye sahip telefon, alıcıya iyi bir kullanım sunuyor. Ve en ucuz telefon listesinde kendine yer buluyor.

Düşük grafik gerektiren oyunlarda sıkıntı yaratmayan cihaz, günlük işleri rahatlıkla halledebiliyor ve sosyal medya için başarılı bir alternatif oluşturuyor. Bunun yanı sıra sol üste yerleştirilen kamera sayesinde oyun severler için iyi bir alternatif oluşturuyor. Galaxy M20 bünyesinde barındırdığı 5000 mAh bataryası ile sınıfında öne çıkmayı ve en ucuz akıllı telefon olabilmeyi başarıyor. Android 9.0 işletim sistemi ile kutusundan çıkan cihaz, bu noktada rakiplerinin önüne geçerek güncel bir alternatif oluşturuyor. Kamera kurulumuna sahip cihazın arka kamerası 13+5 MP ile kullanıcıya üst düzey fotoğraflar sunuyor. Ön kamerası ise 8 MP. 32 GB depolaması bulunan cihaz, 1600 TL’ ye alınabiliyor. Yani, en uygun telefon olarak bütçeye zarar vermiyor.

En Ucuz Telefonlardan Bir Diğeri General Mobile GM9 Pro


Satışa sunulan en ucuz akıllı telefon olarak göz dolduran bir diğer telefon ise, General Mobile GM9 Pro. 6.01 inç büyüklüğünde olan telefon modern görüntüsünden ödün vermiyor. 64 GB depolama alanı bulunan cihaz, günlük hayatta rahatlıkla kullanılabiliyor. En iyi sahne koşullarını tüketici için ayarlayan cihaz, derinlik algılayıcı sensöre de sahip. Cihazda ayrıca 3800 mAh batarya bulunuyor. Cihazın ön kamerası 8 MP iken, arka kamerası, 12+8 MP olarak dikkat çekiyor. İşletim sistemi ise, Android, 9.0 ile en ucuz telefon olarak insanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Ve 1850 TL ile alıcısıyla buluşturuluyor.

En Uygun Telefon Samsung Galaxy A40

Göz dolduran, tüketici tarafından cazip görülen ve en uygun telefon olarak düşünülen bir diğer telefon ise, Samsung Galaxy A40 olmaktadır. Ekranı, 5,9 inç büyüklüğünde, işlemci ise 1,8 GHz hızına sahip. Arka kamerası, 16 MP çözünürlük sunarken ön kamera, 25 MP görüntü verebilecek kaliteye sahip. Ve en ucuz akıllı telefon listesine girmeyi başarabilmiş. 64 GB depolama alanına sahip, en uygun telefon olan Samsung Galaxy A40 9.0 işletim sistemi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ağırlığı 140 gram olan telefon 1800 TL ile satışa sunulmuş ve alıcısı ile buluşmayı bekliyor.

windows 10 pro lisans satın al
Exit mobile version