Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Binance Coin Nedir ve Avantajları Nelerdir? BNB Coin Analizi

Binance Coin nedir ve avantajları

Binance Coin nedir ve avantajları nasıldır? En çok bilinen üçüncü coin hakkındaki bütün bilgileri ayrıntılarıyla sizlerle paylaşıyoruz.

Kripto para piyasasında toplamda üç büyük bulunur. Bunlar Bitcoin, Ethereum ve Binance Coin olarak özetlenebilir. Bir zamanlar Bitcoin, Ethereum ve Ripple olarak özetlenen bu üçlüde artık Binance Coin daha çok öne geçti. Zira Binance Coin avantajları ile beraber kripto para piyasasındaki yerini sağlamlaştırmayı başardı. Birçok yatırımcının aktif olarak BNB’ye yöneldiğini bilmekteyiz. Aynı zamanda analistler de BNB’nin hâlâ daha tam potanisyeline ulaşmadığını sıklıkla dile getirmekte. Zira BNB aktif olarak işlem gören ve özünde çok daha erken işlemlere başlayan bir coin. Yani bu yazının yazıldığı tarih itibariyle BNB’yi genç olarak nitelememiz mümkün. Peki Binance Coin nedir?

Binance Coin Nedir?

Binance Coin, Binance borsasının çıkarttığı ve desteklediği bir coindir. İlgili borsa ise an itibariyle Avrupa’nın ve Asya’nın en büyük kripto para borsası unvanını elinde taşımakta. Bu bağlamda adı geçen coinin arkasında güçlü bir otorite olduğunu söylememiz mümkün. Zira Binance an itibariyle Amerika’da da aktif olarak faaliyet gösteren ve üçüncü büyük kripto para borsası unvanını taşıyan bir kuruluş.

BNB Analizi

Halihazırda Türkiye’de de birçok kişi kripto para yatırımını Binance platformu üzerinden yapıyor. Dolayısıyla da Binance’ı muhakkak duymuşsudur. Binance Coin’in bu denli yükselmesindeki temel neden de bu olmakta. Çünkü Binance Coin aslında Binance’ın hissesi gibi rol oynuyor. Binance yükseldikçe, daha fazla olumlu adım attıkça ve kullanıcı sayısını arttırdıkça Binance Coin de büyüyor. Eğer BNB yatırımı yaptıysanız kendinizi Binance’ın hissesine yatırım yapmış gibi düşünmeniz mümkün.

Binance Coin Avantajları

BNB birçok analist tarafından potansiyeline tam manasıyla ulaşmadı şeklinde yorumlanmakta. Bunun en büyük sebebi ise ilgili coinin son derece genç olması ve sık sık yüksek miktarda pump görmesi. Bu durumlar özünde coinin genç, dinamik ve yükselişe müsait olduğunu gösteriyor. Fakat elbette ki her zaman bir düşüş ihtimali de mevcut. Bu yazımızdaki hiçbir içeriğin yatırım tavsiyesi olmadığını bu noktada bir kez daha hatırlatmak isteriz. Binance coin nedir ve avantajları nelerdir sorusu kısaca bu şekilde yanıtlanabilir. Farklı bir con arıyorsanız da THETA içeriğimize göz atmayı unutmayın. 

Exit mobile version