Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Balık Burcuna Ait Kişisel Özellikler – Balık Burcu Nasıl İkna Edilir?

Balık Burcuna Ait Kişisel Özellikler

Ah bu balık burçları, duygusallık onların zayıf  noktalarıdır. Naif, hassas kişilerdir. Karşısındakinin üzülmesine, ağlamasına dayanamazlar. Onlar için sulu göz tabirini kullanabiliriz. Her şeyden kolay etkilenebilirler. Ölüm, kaza gibi olaylar onların yıkılmasına sebep olabilir. Empati kurabilme özellikleri çok gelişmiştir. Başkalarının derdini dinlemeyi varsa elinden gelen bir şey yapmayı isterler. Başkalarının fikirlerine, hareketlerine saygı duymasını bilirler. Sabırlı, sadık ve dürüst bir kişiliğe sahiptirler. Karmaşık, gizemli yönleri vardır.

Zor durumda kaldıklarında her ne kadar hassas olsalar da bu durumdan kurtulmayı bilirler. Akıllılığı ve kurnazlığı ile dikkatleri üzerine toplarlar. Astroloji araştırmaları balık burcunun keçi inadına sahip olduğunu söylüyor. Hırslı ve tuttuğunu koparan bu burç istediğini almak konusunda çok iyidir. İyi niyetlidirler. Bu iyi niyeti başkaları tarafından kullanılabilir. Çabuk güvenir. Temiz kalpli birisi olduğu için sizi kendine çabuk inandırabilir.  Kendisini sizin için feda etmekten çekinmez. Hayal gücü ve sezgileri çok güçlüdür. Hassas yapısı olduğu için hastalıklarla mücadele etmesi de bir o kadar zordur. Karar vermekte zorlanan bu burçlar aşırı kararsızdırlar. Uykusu ağırdır ve uyumaya bayılırlar. Abartı sevmezler ve genelde sade giyinmeyi severler. 

Genel Özellikleri 

 Gezegeni Jüpiter’ dir.
• Değişken niteliğe sahiptir. 
• Beyaz ve lavanta rengidir.
• Taşı Ay taşıdır. 
• Günü perşembedir.
• Su balığın elementidir.
• Şanslı sayısı 3 ‘ tür. 
• Renkleri yeşil, deniz yeşili ve mavidir. 
• Karşıt burcu başaktır.

Balık Burcu Nasıl İkna Edilir?

Balık burcu gözyaşına dayanamaz. Eğer bir kişiyi bir konuda ikna edecekseniz gözünüzden dökülen birkaç damla yaş yetebilir. Balık burçlarının en nefret ettiği özelliklerden birisi fikirleriyle dalga geçilmesi ve ciddiye alınmamasıdır. Bu yüzden bir balıktan bir şey isteyecekseniz onun fikirlerini desteklediğinizi ona göstermeniz gerekebilir. Balığın duygusallığını kullanmak size bir avantaj sağlayabilir. Duygusal cümleler,  sevgi sözcükleri kullanmakla da ikna edebilirsiniz. Balığa karşı öfke gösterir ve onu kırarsanız o zaman vay halinize. Bu şekildeki davranışınız onun içinde barındırdığı inadını gün yüzüne çıkarıp, istediğiniz konuyu yapması için en ufak bir ihtimal varsa bile, bu ihtimali de yok eder.

Exit mobile version