Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

Ateş Grubu Burçları

Burçlar elementlere göre sınıflandırılmışlardır. Ateş grubu burçları ve onların özellikleri ise oldukça şaşırtıcıdır. Element sınıfı aynı olan burçlar birbirleriyle üçgen oluşturmakta ve birbirleriyle uyumlu olmaktadırlar. Burç haritaları ve yıldız fallarında da buna benzer pek çok şeyi gözlemlenmektedir.

Ateş burçları arasında yer alanlar;

  1. Koç
  2. Aslan
  3. Yay

Olarak 3 adet burç ateş element grubuna dahildir. Genel olarak ateş elementine dahil olan burçların özelliklerini anlamak için, doğada ateşin karşılığına bakmak gerekir. Ancak doğada bulunan ateşin tam manasını anlayarak, burçların temel özelliklerini anlamak mümkündür.

Ateş Burçları Özellikleri

Ateş denildiği zaman, ilk olarak aklınıza ne geliyor? Sıcak, yangın, sarı ve tonları, yaz ayları… ve benzeri bir sürü örnek verebileceğinize eminiz. Ateş burçları arasında yer alan burçların temel özelliklerinde de bunlar yatmakta.

Özellik bakımından neşeli oldukları zaman çevresine ısı ve sıcaklık veren, kızgın olduğu zaman ise yangına bile dönüşebilecek burç grubunun adı Ateş grubudur.

Ateş grubu burçları temel özellikleri;

Aslan Burcu Detaylı Özellikleri

Aslan burcuna mensup olan kişiler, Ateş burçlarına da mensupturlar. Aslan burcu kişilerin genel özellikleri ise;

Koç Burcu Detaylı Özellikleri

Koç burcu da oldukça özel ve sıra dışı bir burçtur. Ateş burçları arasında en sevilen burçlardan bir tanesi olan Koç burcunun detaylı özellikleri;

Yay Burcu Detaylı Özellikleri

Son olarak yay burcu olan kişilerin özelliklerini sizler ile paylaşmak istedik. Ateş grubu burçları arasında yer alan yay burcunun özellikleri;

Exit mobile version