Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

50 Metrekare Netflix de Yayında! Engin Öztürk ve Aybüke Pusat Başrolde!

50 Metrekare

Netflix’in en merak edilen yerli dizilerinden 50m2, bugün izleyicileriyle buluştu. 50m2 dizisi +16 yaş sınırlaması ile yayınlandı ve sekiz bölümden oluşuyor. Netflix abonelerine sunulan 50 metrekare dizisinin başrolünde Engin Öztürk yer alıyor. Dizide diğer önemli karakterleri Aybüke Pusat, Yiğit Kirazcı ve Cengiz Bozkurt gibi isim yapmış oyuncular paylaşıyor. İşler Güçler ve Düğün Dernek gibi yapımlara da imza atan Selçuk Aydemir dizinin yönetmenliğini üstlenirken, diziyi  Burak Aksak kaleme alıyor.

Netflix 50 Metrekare Dizisi Bugün Start Verdi!

50 Metrekare,

“Herkes ikinci bir şansı hak edermiş. Ben hak ediyorsam sen hayli hayli hak edersin.”

sloganı ile Netflix aboneleri için bugün start verdi. Peki, 50 metrekare dizisinin konusu nedir? İşte detaylar!

50 Metrekare dizisinin konusu olarak, bir tetikçinin hayatı işleniyor. Gölge isimli bir genç, patronunun kendisinden istediği pis işleri yaparak hayatını idame ettirir. Aynı zamanda da bir gölge gibi yaşayan ve tetikçilik yapan Gölge’nin yaşamı dizide ele alınır.

Gölge, kendisine babası gibi tutum gösteren Servet ihanet edince kendini 50 metrekareden ibaret bir terzi dükkanında bulur. Hayatını bir dükkanda sürdürmeye devam ederken mahalle sakinleri, onun vefat eden dükkân sahibinin oğlu düşünürler. Mahallede yaşarken geçmişiyle ve kendi gerçek kimliğiyle ilgili sırları da öğrenmeye başlar. Gölge, dizinin ilerleyen bölümlerinde etrafında bulunan kişilere yardımcı olur. Sonrada farklı bir insan olma yolunda ilerler.

Netflix’den gelen 50 Metrekare açıklamasında ise,

“Karanlık bir adamın kirli işlerini yapan Gölge, geçmişine ait sır perdesini aralamaya çalışırken işler karışır ve kendini bambaşka bir kimlikle küçük bir mahallede bulur.”

sözlerine yer verildi.

50 Metrekare Dizisinin Bölüm Konuları!

Dizinin birinci bölümünde ailesi ile ilgili bilinmeyenleri araştırmaya başlayan Gölge, patronunun kirli işlerinde çalışır. Patronu Servet’le ilgili karanlık bir gerçeği öğrenir. Dizinin ikinci bölümünde muhtar kendi evini Gölge’ye açar. Gölge, Mümtaz’a bir teklif yapar. Fakat Gölge’nin yapmak istediği işler istediği gibi gitmez. 50 Metrekare dizisinin üçüncü bölümünde ise yurt dışına kaçmaya çalışırken çocukluğuyla ilgili çok önemli bir şeyi hatırlar.

Dizinin dördüncü bölümünde Gölge, Muhtar’a Mesut’un mahalleye yönelik planları konusunda uyarı yapar. Aşk acısı çeken Civan ise Mesut’un kendisine verdiği görevi yapma veya yapmama konusunda tereddütler yaşamaya başlar.

Mafya babası Azrail, dizinin beşinci bölümünde Gölge’yi tehdit eder. Mafya babası, Gölge’den zorla kayıp bir paketi bulmasını ister. Özlem bu esnada Mesut’tan yardım talep eder. Servet ise suçluluk duygusuna kapılır. Muhtar ile Dilara, dizinin altıncı bölümünde pastaneyi kaybetmekle karşı karşıya kalır.

50 Metrekare dizisinin yedinci bölümünde ise Civan, Servet’le konuşmaya gidip ona bir teklifte bulunur. Adem’in geçmişinden tanıdığı biri ise Gölge’nin kapısına gider. 50 M2’nin sekizinci bölümünde Yakup, Gölge’nin iddia ettiği gibi bir kişi olmadığını ispat eder. Civan’ın yaptıkları Mesut’u felaket yaşayacak bir duruma getirir. Servet ise bu bölümde Gölge’yi sarsacak bir gerçekten bahseder.

Exit mobile version