Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

2021 Yılbaşında İzlenebilecek Keyifli Filmler

2021 yılbaşında izlenilebilecek keyifli filmler

2021 yılbaşında izlenilebilecek keyifli filmler

2021 Yılbaşında İzlenebilecek Keyifli Filmler

Yeni yıl, yeni umutlar, korona sürecinin bitmesi ve benzeri beklentilerimiz ile 2021 yılı kapıya dayandı. Umarız sevdikleriniz ile beraber güzel ve sorunsuz bir yıl geçirirsiniz. Sevdikleriniz ile birlikte yeni yıla girerken, 2021 yılbaşında izlenebilecek keyifli filmler listesini sizlere hazırlamaya karar verdik.

Yılbaşına girerken izleyebileceğiniz filmlerin arasında, kesinlikle dram ve benzeri türler olmamalı. Yeni yıla umutlu ve de mutlu girebilmeniz adına sizler ile paylaşacağımız keyifli filmleri, seyir listenize ekleyebilirsiniz.

Listemiz içerisinde yer alan filmler ile ilgili de fikirlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.

Keyifli Yerli Filmler Listesi

Özellikle eski filmlere yer verdiğimiz bu listemizde, eskimeyen ve de güncel olarak güzel olan filmler yer almaktadır. 2021 yılbaşında izlenebilecek keyifli yerli filmler listesi;

  1. Hababam Sınıfı Serisi daima yılbaşları ve de özel günlerde sıkılmadan tekrar tekrar izleyebileceğiniz efsane bir başyapıt serisidir.
  2. Milyarder filmini izleyerek, yılbaşında büyük ikramiye bana çıksa neler yaparım? Neler alırım? Nerelere giderim? Gibi tüm sorularınızın yanıtını bulabileceğiniz, keyifli ve düşündürücü bir yapım. Başrol Şener Şen her zaman ki gibi harika bir performans sergilemiş.
  3. Cinayet Süsü filmi ironi ve durum komedisi severlere, yılbaşı için kesin seyretmeleri gereken film tavsiyemiz oldu.
  4. Aile Arasında filmi sizi kahkaha krizlerine sokabilecek güncel bir yapım. Demet Evgar’ın başrolünde rol aldığı, Gülse Birsel’in yazdığı bu komediyi de yılbaşı listenize ekleyebilirsiniz.

Keyifli Yabancı Filmler Listesi

Yabancılarda da klasikleşmiş yılbaşı filmleri bulunmakta. Bu filmleri sizler için derleyerek, 2021 yılına keyifli yapıtlar izleyerek girmenizi istedik. 2021 yılbaşında izlenebilecek keyifli yabancı filmler listesi;

  1. The Polar Express (Kutup Ekspresi): Harika bir yeni yıl animasyon filmi olan ve de 3 dalda Oscar adaylığı bulunan bir animasyon başyapıtı.
  2. Evde Tek Başına Serisi: 90’lı yıllarda yaşayan herkesin bildiği ve severek izlediği bir yılbaşı yapıtı. Özellikle yeni yıla girerken, seyredilebilecek filmlerin arasında yer alması halinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
  3. Grinç (2000): Jim Carrey’nin rol aldığı ve de üstün oyunculuk yeteneklerini gösterdiği bu yapıtı izleyerek, yeni yıl temalı ve ailecek izlenecek bir film seyredebilirsiniz.
Exit mobile version