Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

2021 SSD Tavsiyeleri: Her Bütçeye Uygun SSD Önerileri

2021 SSD Tavsiyeleri

2021 SSD tavsiyeleri nelerdir? En iyi SSD önerileri ile bilgisayarınızı daha hızlı bir hale getirmenin altın anahtarını sizlere sunuyoruz.

SSD’lerin günümüz itibariyle son derece meşhur oldukları aşikar. Birçok kullanıcı aktif olarak SSD kullanmaya devam etmekte. Aynı zamanda eski bilgisayarına ya da yeni alacağı bir bilgisayara SSD almak isteyen kullanıcılar da mevcut. Ancak piyasada birçok SSD bulunduğunu da hatırlatalım. Ne yazık ki bu SSD’lerin hepsi de iyi bir performans sunamayabiliyor. Bu bağlamda yeni yazımızda sizlere fiyat ve performans bazında en iyi olan SSD’leri sıralayacağız.

Sıralamamızın tamamen öneri odaklı gideceğini belirtelim. Halihazırda sizlere önerdiğimiz SSD markalarının ayrıntılarını da sunacağız. En tepede önerdiğimiz SSD en çok güvendiğimiz ve en performanslı bulduğumuz marka olarak öne çıkmakta. Alt sıralamalara indikçe de daha az performanslı olan markaları göreceksiniz. Ancak listedeki her markanın güvenli olduğunu ve kendi fiyat segmentinde performanslı olduğunu söyleyelim. Zira an itibariyle piyasada olan ve ucuz fiyatıyla dikkat çeken bazı SSD markalarını listemize almıyoruz. Çünkü bu markalar ne yazık ki, ucuz olsalar da, uzun kullanım süresinde ciddi sorunlar ortaya çıkartabiliyorlar.

2021 SSD Tavsiyeleri

SSD Önerileri

Üst tarafta verdiğimiz listeye göre siz de SSD tercihinizi gerçekleştirebilirsiniz. Samsung SSD’ler ve Western Digital’in Black serisi piyasadaki en iyi ürünlerdir. Bunun yanı sıra Kingston ve SanDisk’de son derece fiyat/performans odaklı. Ancak Kingston ve SanDisk’in bazı M2 SSD’leri sorunlu olabilmekte, bu konuları forumlardan araştırmayı ihmal etmeyin. Aldığınız her SSD modelini internet üzerinden araştırmanız yararınıza olacaktır. Zira bazı SSD’ler eski seri olduklarından ötürü kronik problemli olabiliyorlar. Firmalar da kronik problemi olan bu SSD’leri ucuz fiyattan satmaya çalışıyor.

Toshiba’nın sadece Sata SSD’lerine güveniyoruz. Adata ve XPG’de de muhakkak araştırma yapmayı ihmal etmeyin. 2021 SSD tavsiyeleri ve diğer bir deyişle SSD önerileri konumuz bu şekildeydi. Daha fazlası için yayagecidi.com‘u takipte kalın.

Exit mobile version