Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

2021 En Kötü Burçlar Neler? Hangi Burçlar Güvenilmezdir?

2021 en kötü burçlar

2021 en kötü burçlar nelerdir? Hangi burçlar güvenilmezdir ve sorunlu olur? Hangi burçlara dikkat etmemiz ve onlardan uzak durmamız gerekir?

Burçlara ve astrolojiye inanan birçok kişinin en sık merak ettiği konulardan bir tanesi kötü burçlar olmakta. Hangi burçlardan uzak durması gerektiğini merak eden insanlar bu konuyu ciddi manada araştırıyorlar. Elbette ki burçların belirli etkileri olduğu bir gerçek. Bu etkilerle beraber kişilerin bazı karakterleri ve davranışları da şekillenebilmekte. Dolayısıyla burçlara göre birilerini yargılamak günümüzde sıklıkla yapılan bir eylem. Lakin bu eylemin aşırıya kaçılmadan yapılması gerektiğini belirtelim. Zira unutmayın ki insanı olduğu hale getiren unsur genellikle karakteri ve yaşadıkları olmakta. Doğarken seçemeyeceği bir burçtan ötürü birilerini tamamen kötü ya da işlevsiz ilan etmek pek de mantıklı bir hareket değil. Bu yazımızda ise sizlere görece kötü olan ve iyi anlaşılması zor olan burçları tanıtacağız.

2021 En Kötü Burçlar

Burçlar arasında iyi ya da kötü gibi bir ayrım olmadığını belirtelim. Kimi burçlar diğerleriyle daha iyi anlaşabilirken kimileri de anlaşamamaktalar. Sivri dilli ve dobra bir insan sizin için hoş olabilirken başkaları için kötü olabilir. Bu bağlamda kötü burç seçiminizi şahsi karakterinize göre seçmeniz şart. Burcunuzla uyumlu ya da uyumsuz olan burçları tespit etmeye çalışın. Örneğin açık sözlülüğü sevenlerdenseniz boğa, koç, terazi ve benzeri burçların mensupları size iyi gelecektir. Lakin açık sözlü olmak yerine işleri daha çok kalp kırmadan halletmek istiyorsanız da ikizler, aslan, balık ve benzeri burçların mensuplarına yönelebilirsiniz.

Hangi Burçlar Güvenilmezdir

Güvenilmez burçların genellikle fazla sosyal olan ve sosyallikleri için dostlarını kullanan insanlardan oluştuğunu görüyoruz. Eğer çevrenizde bu tip bir insan varsa kendisinin güvenilmez olduğunu düşünebilirsiniz. Herhangi bir burcun net olarak güvenilmez olma özelliği yoktur. Güvenilmezlik daha çok karakterden gelen bir unsurdur. Dolayısıyla çevrenizde sizi kullanan, sırlarınızı kolaylıkla paylaşan ve sizi oyalayan insanlar varsa onlardan uzak durmanızı tavsiye etmekteyiz.

Hangi burçlar güvenilmezdir sorusunu sizlere en iyi şekilde yanıtlamaya çalıştık. 2021 en kötü burçlar ve benzeri içerikleri görmek için bizi takipte kalmaya devam edin. Genel kültür yazılarımıza göz atmayı unutmayın.

Exit mobile version