Site icon Yayagecidi.com I Sosyal İçerik Sitesi

2020’NİN SON ÇEYREĞİNDE ÇIKACAK YENİ OYUNLAR

Yeni oyunlar oyuncuları her zaman cezbetmiştir. Bugün sizlerle 2020 yılının son çeyreğinde çıkacak yeni oyunları inceleyeceğiz. Sözü fazla uzatmadan oyunlara geçelim!

Spider-Man Miles Morales

Kasım ayıyla beraber yeni konsollarda oyunlarıyla beraber piyasaya çıkmaya başlıyor. Miles Morales’de PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olarak karşımıza geliyor. Oyunumuz Spider-Man (2018) oyunuyla aynı mekanikler kullanılarak ara oyun olarak hazırlandığı tahmin ediliyor fakat ara oyun olmasına rağmen 2020 yılının en iyi oyunlarından biri olması bekleniyor. Oyunun ayrıca PlayStation 4’e de geleceği açıklandı. Oyun Kuzey Amerika ve Japonya’da 12 Kasım Avrupa’da ise 19 Kasım tarihlerinde piyasada yerini alacak.

Godfall

2020 yılının en yeni oyunu diyebileceğimiz bir oyun var karşımızda. Öyle ki oyun PlayStation 5 için çıkış oyunu olacak kadar kaliteli fakat bir o kadar da evren ve hikaye olarak da yeni bir oyun. Godfall, kahraman şövalyelerin yeni zırh ve yetenekler için üçüncü şahıs olarak aksiyona girecekleri bir oyundur. Loot ve RPG öğeler içerdiği söylenen oyunumuzun çıkış tarihi 12 Kasım olarak belirlenmiştir. Yani 2020 yılının son çeyreğinde çıkışını bekliyoruz.

Demon’s Souls Remake

Yılların emektar oyunu Souls oyunlarının atası Demon’s Souls PlayStation 5 için remake olarak tekrardan yapıldığı açıklanmıştı. Oyunu oynamak için PlayStation 5 sahibi olmak şu an için şart gibi çünkü oyunumuz 12 Kasım’da PlayStation 5 için çıkacak.

Call Of Duty Black Ops Cold War

COD serisi 2003 yılında hayatımıza girmiş birinci şahıs aksiyon oyunudur. Ubisoft’un yapımcılığını üstlendiği büyük oyun serisi yeni bir oyun ile tekrar karşımıza geliyor. 2020 yılının en iyi oyunu diyebileceğimiz AAA klasmanında bir oyun olacak Cold War. Oyunun Soğuk Savaş döneminde geçeceğini biliyoruz. Elimizde olan görsellerden bazılarında ise oyunun Trabzon’da geçeceğini bildiğimizden ülkemizde büyük bir beklenti bulunuyor. Tabii günümüz fiyatlarına bakınca da insanın içi cız ediyor. Oyun 13 Kasım tarihinde kullanıcılara sunulacak.

Assassin’s Creed: Valhalla

Her sene olduğu gibi bu senede karşımıza yeni bir Assassin’s Creed oyunu geliyor. 2020 yılının en iyi oyunu olmasa bile ortalama bir oyun olacağını düşünüyoruz. Oyun Viking dönemini anlatacağı gibi bazı yeni mekaniklerle de geliyor. Oyuncuların sıkıldığı eski AC mekanikleri Origins’den itibaren değişmeye başladı. Valhalla’da da bu durum ufak tefek de olsa yenilenerek karşımıza gelecektir. Yeni oyunumuz 10 Kasım tarihinde çıkış yapacak.

Watch Dogs: Legion

İlk Watch Dogs oyununun yarattığı büyük hüsrandan sonra Watch Dogs 2 oyunculara iyi gelmişti. İkinci oyunun bir nebze devamı niteliğinde olacak olan yeni oyunumuz Londra’da geçiyor ve bize birden fazla karakteri kontrol etme olanağı sağlıyor. 2020 yılının son çeyreğine sıkıştırılmış bir oyun fakat eğer gizlilik ve aksiyon hoşunuza gidiyorsa Watch Dogs: Legion 29 Ekim gününde çıkıyor.

CyberPunk 2077

Listemizin son oyunu olan CyberPunk dünya tarafından büyük ilgi gördü ve herkes tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor. Herkes 2020 yılının en iyi oyunu olacağı konusunda hem fikir. Oyunun çıkışı korona virüsten ötürü gecikme yaşasa da oyun gelmek üzere. Oyunun yapımcıları olan CD Project Red ekibi Witcher 3 oyunu ile gönüllerde taht kurmakla kalmayıp Avrupa’nın da en büyük yapımcısı olmayı başardı. Yıllardır demir yumrukla bu tahtta oturan Ubisoft’u geçerek Avrupa’nın en büyük oyun yapımcısı oldular. Şimdi ise büyük projeleri CyberPunk ile dünyayı kendilerine hayran bırakmaya geliyorlar. Oyunumuz aksiyon-RPG öğeleri barındıran birinci şahıs bir oyundur. Milyonlara varan opsiyonlarla ve türkçe altyazıyla ülkemizde de büyük bir beklenti içinde. Oyunumuz 19 Kasım tarihinde kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. 2020 yılının son çeyreğinde çıkacak yeni oyunlar içerisinde olmasını bekliyoruz ve umarız bu sefer ertelenmez.

Benzer Postlar

En iyi playstation oyunları

windows 7 pro lisans satın al
Exit mobile version